Seneste nye indenfor AV udstyr

Bliv inspireret og læs mere omkring nogle af de seneste nyheder indenfor AV udstyr. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om seneste nyt inden for AV udstyr.

Nyheder inden for AV udstyr

Herunder finder du en liste af aktuelle såvel som arkiverede nyheder inden for AV udstyr. På denne del af hjemmesiden kan du blandt andet læse om spændende nyheder fra:

Du kan læse meget mere om AV udstyr og de enkelte produkter og nyheder ved at klikke på de enkelte billeder, som du finder herunder.

Har du spørgsmål til nogle af produkterne eller det omtale AV udstyr? Så er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf 7217 0150 eller ved at sende os en e-mail på info@best-av.dk. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst her på siden.

Skulle du være på udkig efter andet AV udstyr, end det du kan finde herunder, så tøv ikke med at kontakte os. Vores sortiment af AV udstyr, produkter og løsninger spænder således langt bredere end det, der fremgår her på hjemmesiden.

Shure MXA-serien

Effektiv og nydelig loftsmikrofon til bestyrelseslokalet

Newline ATLAS

Moderne og brugervenlige touchskærme