Best-AV - din AV leverandør

Best-AV er førende AV leverandør inden for rådgivning, salg og installation af komplette audiovisuelle løsninger. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk hvis du vil høre mere om os.

Om Best-AV som AV-leverandør

Best-AV er en sammenlægning af over 100 års erfaring som AV leverandør. Vi tager alle opgaver seriøst. Uanset om der er tale om komplicerede projektopgaver med brug af højt certificerede programmører, et nybyggeri med mange møderum, en skole, som skal have udskiftet en pære på en projektor eller en eksisterende installation, en rådhussal, der skal have nyt mikrofonanlæg, en kirke der har brug for en ny lydløsning eller en virksomhed, som skal have opsat skærme til møderum, så står vi som AV leverandør klar til at hjælpe.

 

Vi møder alle vores kunder, hvor de er i forhold til deres behov og krav til den konkrete opgave. Vores store erfaring som AV leverandør gør, at uanset, om det er økonomien, æstetikken eller noget helt andet, der er afgørende for opgaven, så får vi det til at lykkes. Opgaven bliver altid løst med kunden i centrum, og at teknikken spiller er en selvfølge, når Best-AV er din AV leverandør. Vores mission er at være den bedste AV leverandør hver gang, således at kunden får en oplevelse, der gør, at de kommer igen og igen.

Best-AV er din AV leverandør

Ved at vælge Best-AV som AV leverandør vælger I i alt enkelthed den bedste AV leverandør på markedet. Når I vælger Best-AV som AV leverandør, ved I desuden at:

 

    • Løsningen altid er den helt rigtige

    • Løsningen sammensættes og monteres altid som aftalt

    • I får en vejledning til alle de installationer, I får leveret

    • Fuld service på alle installationer (medmindre andet er aftalt)

    • Tæt kundekontakt; I kan altid ringe direkte til os uden at skulle trække et nummer i en telefonkø – netop fordi vi ved, at det er kritisk, hvis en løsning (mod alt forventning) pludselig slår fejl

 

Udover erfaringen og ekspertisen har vi som AV leverandør den filosofi, at kunderne, store som små, skal have en fantastisk og unik oplevelse, med det udstyr de køber. Netop derfor gør vi som AV leverandør utroligt meget ud af at skræddersy hver enkelt løsning specifikt til det enkelte behov. Vi er nemlig klar over, at ikke alle har de samme behov, budgetter og tilgange til AV og audiovisuelt udstyr.

Vi er B&O CI-partner

Best-AV er officiel erhvervspartner i B&O. Det betyder i praksis, at vi som AV leverandør kan levere, installere og servicere alle typer af B&O produkter inden for billede og lyd til erhverv.

 

Ønsker du at høre mere om løsninger inden for eller servicering af B&O produkter, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på info@best-av.dk eller på tlf. 72 17 01 50.

Grøn smiley fra Arbejdstilsynets rapport

Arbejdstilsynet har den 1. juli 2021 været på besøg hos Best-AV A/S på arbejdsstedet Fabriksparken 14, 2600 Glostrup. Her talte de med arbejdsgivere og arbejdsgiverrepræsentanter samt vores arbejdsmiljørepræsentant. Arbejdstilsynet har på besøget ikke konstateret nogen overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen i nogen af de inspicerede områder.

 

Af denne årsag har vi fået en grøn smiley. En grøn smiley betyder, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet. Den grønne smiley gælder i tre år fra den udskrevne dato – hvilket i dette tilfælde er 1. juli 2021.

 

Du kan læse mere om Arbejdstilsynets smileyer her

Opkøb af virksomhed

Pr 01.07.22 købte Best-AV 50% af virksomheden FMJ AV-Indretning & Teknik. Det betyder, at FMJ fra denne dato skiftede navn til Best-AV Vest ApS.

Med sammenlægningen er det vores ambition af kunne styrke vores AV-løsninger og gode service endnu mere. Vores mangeårige erfaring og kombinerede ekspertise er derfor din garant for den bedste AV-løsning til dig og din virksomhed.

Vores mission er at være den bedste AV leverandør hver gang, således at kunden får en oplevelse, der gør, at de kommer igen og igen. 

Du kan læse mere om Best-AV Vest her.

 

I 2017 opkøbte Best-AV A/S Metorion Music A/S (senere omdøbt og nu benævnt Best-Sound A/S), som dog forsætter som et selvstændigt datterselskab under Best-AV – blot nu med muligheden for at inkludere vores AV kompetencer og dermed ligeledes fungere som AV leverandør. Best-Sound A/S har beskæftiget sig med baggrundsmusik og talevarsling siden 1959. Best-Sound er EN54 godkendt og servicerer og installerer talevarsling og teleslynger over hele landet. 

 

I og med mange markeder inden for bestemte forretningsområder i højere grad bliver sammenhængende, fandtes det helt naturligt at få inkluderet kompetencerne fra Best-Sound i Best-AV som helhed. Vidensdeling af unik “know-how” er essentielt som AV leverandør, da de teknologiske grænser konstant skubbes i en sektor præget af stigende og overlappende markedsinteresser. Netop af denne årsag er vi ekstremt glade for at kunne tilbyde og rådgive om en lang række af skræddersyede services og løsninger, således at enhver opgave altid vil blive tilgået og løst succesfuldt. 

 

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, såfremt du skulle have spørgsmål til Best-AV, Best-AV Vest eller Best-Sound.

Yderligere information om Best-AV

Daglig ledelse:

Bank:

Revisor:

Advokat:

Ejerforhold:

CVR-nummer: