Lydanlæg til erhverv

Vi leverer, installerer og servicerer alle typer af lydanlæg til erhverv. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed eller organisation med levering og installation af det helt rette lydanlæg.

Lydanlæg til erhverv

I Best-AV ved vi, hvad der skal til for, at lydløsningen dækker et lokale optimalt. Vi har nemlig ekspertisen og erfaringen,  når der er tale om lydanlæg til erhverv. Det er uanset, om der er tale om et stort eller lille lokale, hvori der er behov for levering og installation af et lydanlæg. Vi leverer og installerer alle typer af lydanlæg og højttalere til alle formål. Det giver vores kunder mulighed for at opnå det helt rigtige lydniveau og den helt rigtige løsning.

 

Vi har erfaring i opsætning og drift af lydanlæg til erhverv, stadions, sportshaller, danse- og spillesteder. Herudover har vi erfaring med surround anlæg til biografer samt lydanlæg til auditorier, mødelokaler osv.

 

Faktorer at være opmærksom på ved valg af lydanlæg til erhverv

Implementering af gode lydløsninger til et givent område er langt fra udelukkende korreleret med det enkelte lydanlæg. I henhold til f.eks mødelokaler spiller de akustiske egenskaber en signifikant faktor for lydkvalitetens succes og heraf også mødets udbytte og succes. Hårde overflader så som træ og glas (vinduer) kan hurtigt påvirke lydkvaliteten i en negativ retning. Det skyldes, at der kommer forøgede lydrefleksioner i mødelokalet. Dette er ensbetydende med, at lyden ikke bliver gengivet lige så nøjagtigt som fra den originale lydkilde. Lydrefleksioner er dog naturlige og svære fuldstændigt at eliminere. Det er grunden til, at det i mange tilfælde er særdeles vigtigt at tage højde for lokalets akustik med henblik på etablering af den endelige lydløsning til et givent lokale.

 

Selvom der etableres et ideelt lydanlæg i mødelokaler anvendt til fx online møder, kan mødedeltagere i nogle tilfælde stadigvæk opleve forsinket tale. Det kan skyldes problemer med båndbredden. Selvom alle mødedeltagere oplever dette, kan det faktisk stadigvæk “kun” skyldes fx én mødedeltagers svækkede VoIP (IP-telefoni). Fejlfinding og løsning af problemer som dette kan nemt løses via bestemte typer af software. Ikke desto mindre er det en faktor at have in mente, når vi taler om udfordringer med lyd.

 

Hvad skal jeres lydanlæg bruges til?

I sidste ende er det vigtigt at forventningsafstemme, hvad der reelt ønskes af løsningen i forhold til valg af nyt lydanlæg. Og til hvilke formål denne type af løsning skal anvendes. Er det nye lydanlæg til erhverv eller til interne præsentations- og statusmøder? Så er en forkromet basenhed i lydanlægget næppe en prioritering, som står øverst på listen. Hvis der omvendt er tale om større auditorier, kantiner, fællessale osv., hvor større grupper samles til forskellige former for formål, så er forventningen til lydanlæggets kvalitet samt funktioner formentlig en ganske anden.

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om mulighederne

Lige fra nysgerrigheden om at høre mere omkring mulighederne til den endelige implementering af løsningen hjælper vi naturligvis meget gerne dig under hele processen. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf 7217 0150 eller skriv til os ved at udfylde nedenstående kontaktformular – eller send os en mail på info@best-av.dk

 

Læs mere om os, og om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med den helt rette AV-løsning.