Case - Egelund Slot

AV-løsning med kæmpe LED væg, videobar og betjeningspanel til mødelokalet på Egelund Slot. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne inden for AV-udstyr til mødelokaler..

AV-løsning til Egelund Slot

Med beliggenhed nord for Hillerød og nær skov og eng samt tæt på Esrum Sø er Egelund Slot et af de mest attraktive konferencecentre på Sjælland. Slottets smukke arkitektur og opland understøttes af en æstetisk indretning af bygningerne, og stedets mødelokaler er ingen undtagelse.

Til det største af konferencecenterets mødelokaler blev Best-AV hyret som leverandør og installatør på udstyret til onlinemøder. Opgaven lød blandt andet på en kæmpe LED væg, der skulle leve op til de høje krav til både æstetik og funktionalitet.

Herunder kan du læse lidt om den løsning, der blev leveret og installeret.

LED væg

Der er leveret og installeret en nærmest overdådig LED væg, der er samlet af et antal mindre LED-paneler. Væggen er opsat centralt på møderummets bagerste væg, hvor den opnår den bedst mulige eksponering i forhold til alle mødets deltagere – uanset hvor i lokalet, de befinder sig.

Skærmen er opsat med al den nyeste teknologi, således at billedet altid fremstår super skarpt. De tekniske specifikationer kan opremses – men vi vil lade billederne og nedenstående video tale for sig selv i stedet.

Poly videobar

Til brug til onlinemøder er der leveret og installeret en Poly videobar. Videobaren er elegant monteret lige under LED væggen med henblik på fuldt udbytte af funktionalitet såvel som visuelt design.

Betjening af udstyret

Der var fra Egelund Slot side et ønske om, at AV-løsningen i mødelokalet skulle være både diskret og brugervenlig. 

Valget faldt på et Neets panel, der med sin funktionalitet opfylder behovet for en løsning, der falder naturligt ind i omgivelserne – samtidigt med at det er brugervenligt og funktionsdygtigt.