Ledige stillinger hos Best-AV

Best-AV A/S er en virksomhed i konstant udvikling, og vi søger derfor løbende kompetente og erfarne medarbejdere.

Medarbejder til intern support

Du skal som intern supporter bidrage til at sikre, at Best-AV bliver opfattet som en professionel virksomhed med kunden i centrum. Vores kunder forventer hurtig respons, og det skal de have.

Du skal trives i et travlt og løsningsorienteret miljø. Din hverdag fungerer effektivt, og dels tager den afsæt i de opgaver, som vi løser for vores kunder. Her sørger du for administrationen og gennemførelsen af praktiske og administrative opgaver.

Læs mere om stillingen og ansøg her.

 

Lagermedarbejder

Som lagermedarbejder får du en central rolle i driften af vores lager. 

Vi søger derfor en energisk og topmotiveret medarbejder, som sætter en ære i at være kvalitets- og ansvarsbevidst, og som udfører opgaverne uden løse ender.

Læs mere om stillingen og ansøg her.

 

Udvikling af kompetencer

Ifølge utallige undersøgelser foretaget verden over er der bred enighed om, at nutidens teknologiske fremskridt accelereres med eksponentiel fart modsætningsvis lineær. Af de mange afledte effekter dette bærer med sig, tror vi på, at det er alfa omega at have kompetencerne og ekspertisen til at kunne rådgive, udarbejde og understøtte AV-løsninger i dag – og i morgen.

Netop på grund af de mange nye muligheder, som konstant præsenterer sig inden for AV, er det vigtigt at kunne udarbejde den rigtige AV-løsning (eller blot vejlede hen til det korrekte produkt), som tager højde for brugerens forventninger, virksomhedens IT-infrastruktur samt hvilke sandsynlige behov, som virksomheden vil imødekomme fremover.

Netop grundet disse årsager er vores teknik-, projekt- og salgsafdeling løbende på kurser, messer mv. for at kunne tilbyde slutkunden den bedste AV-oplevelse mulig. Ligeledes er det en høj prioritet for os, at teknisk afdeling er på forkant med de nyeste trends inden for AV-industrien, således der altid foretages en alsidig og reflekterende vurdering af den optimale AV-løsning at implementere i henhold til kundens behov. Dette understøttes bl.a. med løbende tilegnelse af certificeringer i en bred pallette af produkter og systemer.

 

Uopfordret ansøgning

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du søger, og hvilken erfaring du har. Uopfordrede ansøgninger bedes venligst sendt til: info@best-av.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!