Ledige stillinger hos Best-AV

Best-AV A/S er en virksomhed i konstant udvikling, og vi søger derfor løbende kompetente og erfarne medarbejdere.

Mødebooker søges

Kan du lide at tale med mennesker, og har du erfaring med mødebookning og/eller telemarketing? Til at indgå i salgsteamet søger vi netop nu en mødebooker til at booke møder til vores dygtige sælgere.

Læs mere om stillingen og ansøg her.

 

Sælger søges

I Best-AV går tingene stærkt, og vi oplever netop nu en markant vækst og øget interesse for vores spændende produkter. Derfor søger vi netop nu en sælger til vores kontor i Glostrup. Du vil få din faste plads i dejlige omgivelser blandt søde kolleger, der vægter samarbejde, resultater og humor højt. 

Kontakt direktør, Jan Andersen, på tlf. 20 90 00 30, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Læs mere om stillingen og ansøg her.

 

Udvikling af kompetencer

Ifølge utallige undersøgelser foretaget verden over er der bred enighed om, at nutidens teknologiske fremskridt accelereres med eksponentiel fart modsætningsvis lineær. Af de mange afledte effekter dette bærer med sig, tror vi på, at det er alfa omega at have kompetencerne og ekspertisen til at kunne rådgive, udarbejde og understøtte AV-løsninger i dag – og i morgen.

Netop på grund af de mange nye muligheder, som konstant præsenterer sig inden for AV, er det vigtigt at kunne udarbejde den rigtige AV-løsning (eller blot vejlede hen til det korrekte produkt), som tager højde for brugerens forventninger, virksomhedens IT-infrastruktur samt hvilke sandsynlige behov, som virksomheden vil imødekomme fremover.

 

Netop grundet disse årsager er vores teknik-, projekt- og salgsafdeling løbende på kurser, messer mv. for at kunne tilbyde slutkunden den bedste AV-oplevelse mulig. Ligeledes er det en høj prioritet for os, at teknisk afdeling er på forkant med de nyeste trends inden for AV-industrien, således der altid foretages en alsidig og reflekterende vurdering af den optimale AV-løsning at implementere i henhold til kundens behov. Dette understøttes bl.a. med løbende tilegnelse af certificeringer i en bred pallette af produkter og systemer.

 

Uopfordret ansøgning

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du søger, og hvilken erfaring du har. Uopfordrede ansøgninger bedes venligst sendt til: info@best-av.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!