Informationssystemer

Vi kan hjælpe med præcis de informationssystemer I ønsker, således I har mulighed for økonomisk, funktions- og betjeningsmæssigt at integrere præcis de informationer, der passer jer bedst. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med de helt rette informationssystemer.

Hvad kan informationssystemer hjælpe jeres virksomhed med?

Informationssystemer (digital signage) er praktiske på steder, hvor mange mennesker opholder sig eller passerer. Det kan fx være i receptioner eller i venteområder osv. Informationssystemer kan benyttes til mange forskellige ting. Det kan f.eks. være til oplysning eller til underholdning, mens din kunde eller aftale venter på dig. 

Den forøgede digitalisering, som vi alle oplever og har oplevet gennem de senere år, medfører bl.a., at digital kommunikation i højere grad forventes af gæster mv. I samspil med dette bliver nyheder i dag signifikant skræddersyet det enkelte individs behov og ønsker. Det medfører, at forudsætningen for istandsættelse af effektiv, digital kommunikation på arbejdspladsen er mere relevant end nogensinde før. 

 

Digital kommunikation som fleksibelt værktøj 

“Digital kommunikation” er et omfattende begreb. I essensen er det underliggende formål med digital kommunikation i bund og grund ganske enkelt: Der er tale om videreformulering af bestemte informationer til bestemte målgrupper. Der findes i dag flere informationssystemer, der tilbyder komplet skræddersyning. Det gælder ned til den mindste detalje i henhold til hvilke konkrete budskaber, som ønskes visualiseret på de valgte informationssystemer. 

 

Det vigtigste ved informationssystemer er dog, at fleksibiliteten samt de tilhørende funktioner imødekommer virksomhedens ønsker til punkt og prikke. På denne måde kan specifikke skærme og informationer hurtigt til- og fravælges i bestemte områder.

Der findes mange forskellige informationssystemer. Vi vil med glæde arrangere en demonstration og gennemgang af den løsning, som imødekommer jeres behov og arbejdsstruktur bedst. 

 

Værd at være opmærksom på

Afhængig af hvilken type skærm, område samt information, der er tale om, kan det være værdigivende at have en holdning til følgende ting, når I som virksomhed skal udvælge den bedst egnede løsning inden for informationssystemer:

 

  • Skal et givent budskab køre i en bestemt tidsperiode fra fx kl. 08:00 – 11:59? Måske endda mens et andet budskab skal køre fra kl. 12:00 – 17:00?

 

  • Hvor mange nyheder skal køre på skærmen samtidigt? Hvordan ønskes disse nyheder visuelt opdelt på skærmen?

 

  • Hvor længe skal skærmen stå tændt – skal den stå tændt 24/7, 16/8, 8/5 – eller måske noget helt fjerde?

 

  • Systemerne kan i mange tilfælde både være cloud-baserede samt on-premise. Begge scenarier har sine fordele og ulemper. Hvilken løsning findes heraf mest kompatibel i forhold til jeres IT-infrastruktur?

 

  • Skal systemet synkroniseres op imod Outlook, således at visse informationsskærme automatisk viser hvilke mødelokaler, der er booket til et givent tidspunkt?

 

Vi har erfaring i opsætning og vedligeholdelse af både interaktive informationssystemer og informationskiosker. Det kan fx være et berøringsfølsomt display, hvor man kan søge oplysninger.

 

Hør mere om informationssystemer

Vi giver glædeligt en uforpligtende rådgivning om mulighederne samt hvilke løsninger inden for informationssystemer, der vurderes mest værdigivende for jeres virksomhed. Kontakt os på telefon 7217 0150 eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Du kan også sende os en mail på info@best-av.dk, hvis du har spørgsmål til AV udstyr, eller du ønsker at høre med om informationssystem