FMJ hedder nu
Best-AV Vest

FMJ er nu en del af Best-AV og har derfor ændret navn til Best-AV Vest ApS. Kontakt os på tlf. 7585 9100 eller på info@best-av.dk hvis du vil høre mere om os og vores arbejde med AV-løsninger.

FMJ er blevet til Best-AV Vest

FMJ AV-Indretning & Teknik er fra 01.07.22 en del af Best-AV og har derfor skiftet navn til Best-AV Vest.

Med sammenlægningen er det vores ambition af kunne styrke vores AV-løsninger og gode service endnu mere. Vores mangeårige erfaring og kombinerede ekspertise er derfor din garant for de bedste AV-løsninger til dig og din virksomhed.

Vores mission er at være den bedste AV leverandør hver gang, således at kunden får en oplevelse, der gør, at de kommer igen og igen. 

Lad os hjælpe dig med de rette AV-løsninger

Ved at klikke rundt i menuen i toppen af hjemmesiden kan du hurtigt og let finde frem til netop det område, som du søger hjælp inden for. Du kan også klikke dig videre til et par muligheder herunder:

Kontakt os hvis du vil vide mere

Ønsker du at vide mere om os og vores arbejde med AV-løsninger? Du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7585 9100 eller send os en mail på info@best-av.dk. Du kan også vælge at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed med de helt rette AV-løsninger – uanset om du befinder dig i den østlige eller vestlige del af Danmark.