Igangværende AV projekter

Læs mere omkring nogle af vores igangværende AV projekter. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om vores igangværende projekter.AV-løsning til cBrain

cBrain er en ingeniørvirksomhed, der siden 2002 har udviklet og markedsført software, som understøtter digitalisering af sagsgange, forretnings- og vidensprocesser.

Illustration: cBrain

Virksomheden er i øjeblikket beliggende på Dampfærgevej på Østerbro.

Løsningen omfatter blandt andet skærme, videobarer og touchpaneler til virksomhedens fem mødelokaler samt projektor, lærred, mikrofoner og højttalere til virksomhedens kantine.

Projektet forventes afsluttet i slutningen af 2022.

Illustration: Fokus Asset ManagementAV-løsning til Fokus Asset Management

Fokus Asset Management er rådgiver på det professionelle ejendomsmarked.

Fra hovedkontoret i København beskæftiger virksomheden 60 medarbejdere, som håndterer den samlede værdikæde fra indledende rådgivning til ejendomsudvælgelse, investering og administration.

I efteråret 2022 skal Best-AV levere en omfattende AV-løsning til blandt andet ni forskelligartede møderum samt et konferencerum med plads til 60 personer.

Projektet forventes afsluttet i slutningen af 2022.AV-løsning til ny ejendom i Ørestad

Best-AV blev valgt som leverandør og samarbejdspartner på AV-løsningen i den

Illustration: Skanska

nye kontorejendom Nest 45 i Ørestad, et flerbrugerhus der bl.a. får Telia Danmark som lejer. Huset opføres af Skanska, et af landets førende ejendomsudviklingsselskaber. Best-AV skal blandt andet stå for en omfattende løsning i form af et komplet lydanlæg og konference-anlæg til kontorejendommens store atrium. 

Projektet forventes afsluttet i slutningen af 2022.

Illustration: 3AV-løsning til 3

3 er en af Danmarks førende leverandører af mobil- og dataabonnementer via 3G, 4G, 4G+ og 5G mobilnetværk.

I forbindelse med flytning til nyt domicil i Carlsberg Byen i november 2022 er Best-AV hyret som leverandør på en omfattende AV-løsning. Projektet kommer blandt andet til at omfatte et atrium, hvor der skal leveres en løsning bestående af en stor LED-væg, et komplet lydanlæg, intelligent styring, DECT mikrofonanlæg, mobil scene og et mobilt lydanlæg.

Projektet forventes afsluttet i slutningen af 2022.AV-løsning til Nationalpark Thy

Nationalpark Thy er Danmarks første nationalpark, og parken blev officielt indviet i 2008.

Billede: Best-AV

Efter et succesfuldt samarbejde i vinteren 2022 er Best-AV atter valgt som samarbejdspartner af Nationalpark Thy. Det er sket i forbindelse med etableringen af det nye besøgssted ved Hanstholm Fyr. Løsningen kommer til at inkludere både højttalere, forstærker og bevægelsessensor til aktivering af lydanlægget.

Projektet forventes afsluttet i januar 2023.

Illustration: OrkesterskolenAV-løsning til Orkesterskolen

Orkesterskolen er beliggende på Bisgårdmark i Holstebro.

Til skolens nye samlingssal er Best-AV valgt som samarbejdspartner på en ny AV-løsning. Det betyder, at Best-AV skal levere og montere et komplet AV-setup, der både omfatter lyd og billede, herunder blandt andet projektor, lærred og et komplet lydanlæg.

Projektet forventes afsluttet i vinteren 2023.