Igangværende AV projekter

Læs mere omkring nogle af vores igangværende AV projekter. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om vores igangværende projekter.AV-løsning til CIP

Copenhagen Infrastructure Partners er global leder inden for investeringer i vedvarende energi. Virksomheden har adresse på 11 lokationer i hele verden.

Illustration: CIP

I forbindelse med etableringen af nyt domicil i kontorhuset Spidsen i Nordhavn i København er Best-AV valgt som samarbejdspartner på et omfattende AV-projekt med levering og installation af AV-udstyr.

Projektet forventes afsluttet i 1. kvartal af 2024.

Illustration: 3AV-løsning til 3

3 er en af Danmarks førende leverandører af mobil- og dataabonnementer via 3G, 4G, 4G+ og 5G mobilnetværk.

I forbindelse med flytning til nyt domicil i Carlsberg Byen er Best-AV hyret som leverandør på en omfattende AV-løsning. Projektet kommer blandt andet til at omfatte et atrium, hvor der skal leveres en løsning bestående af en stor LED-væg, et komplet lydanlæg, intelligent styring, DECT mikrofonanlæg, mobil scene og et mobilt lydanlæg.

Projektet forventes afsluttet i december 2023.AV-løsning til Det Blå Gymnasium

Det Blå Gymnasium, der tilbyder ungdomsuddannelserne EUD Business, EUX Business og det 3-årige gymnasiale forløb HHX, har adresse på Campus Tønder.

Illustration: Det Blå Gymnasium

I forbindelse med en modernisering af gymnasiets AV-udstyr er Best-AV hyret som leverandør på en omfattende AV-løsning, der forventes installeret og afsluttet i foråret 2024.AV-løsning til Borg Automotive Group

Borg Automotive Group er leverandør af re-fabrikerede reservedeler til biler og har domicil i Silkeborg.

Illustration: Borg Automotive Group

I forbindelse med en modernisering af virksomhedens AV-udstyr er Best-AV hyret som leverandør på en omfattende AV-løsning. Projektet kommer blandt andet til at omfatte lyd og billede til virksomhedens kantine og mange møderum.

Projektet forventes afsluttet i december 2023.