Igangværende AV projekter

Læs mere omkring nogle af vores igangværende AV projekter. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om vores igangværende projekter.AV-løsning til cBrain

cBrain er en ingeniørvirksomhed, der siden 2002 har udviklet og markedsført software, som understøtter digitalisering af sagsgange, forretnings- og vidensprocesser.

Illustration: cBrain

Virksomheden er i øjeblikket beliggende på Dampfærgevej på Østerbro.

Løsningen omfatter blandt andet skærme, videobarer og touchpaneler til virksomhedens fem mødelokaler samt projektor, lærred, mikrofoner og højttalere til virksomhedens kantine.

Projektet forventes afsluttet i efteråret 2022.AV-løsning til KEA

Københavns Erhvervsakademi, også kendt som KEA, har længe været en god, trofast kunde hos Best-AV.

KEA har flere adresser i København, og en stor del af faciliteterne bestå naturligvis af undervisningslokaler.

Illustration: KEA

I forbindelse med en gennemgribende modernisering af AV-udstyret i 30 af undervisningslokalerne i Prinsesse Charlottes Gade på Nørrebro er Best-AV hyret ind som leverandør og installatør på nyt udstyr, der blandt andet omfatter projektorer og lærreder. Dermed er KEA også i øjeblikket et af vores igangværende AV projekter.

AV projektet forventet afsluttet i efteråret 2022.

Billede: Fonden Stevns Klint BesøgscenterAV-løsning til Fonden Stevns Klint Besøgscenter

Fonden Stevns Klint Besøgscenter er netop nu ved at opføre et nyt besøgscenter for Stevns Klint Unesco Verdensarv i Boesdal Kalkbrud. Besøgscentret åbner i uge 41.
Det nye besøgscenters formål er at fremme formidling af Boesdals Kalkbruds natur- og

kulturhistoriske spor og virke som portal til Stevns Klints øvrige attraktioner og seværdigheder. Best-AV er valgt som samarbejdspartner på AV-løsningen til besøgscenteret, og løsningen omfatter blandt andet videovæg, receptionsskærm og lydanlæg.

AV-løsningen forventes færdiggjort i efteråret 2022.

Illustration: Fokus Asset ManagementAV-løsning til Fokus Asset Management

Fokus Asset Management er rådgiver på det professionelle ejendomsmarked.

Fra hovedkontoret i København beskæftiger virksomheden 60 medarbejdere, som håndterer den samlede værdikæde fra indledende rådgivning til ejendomsudvælgelse, investering og administration.

I efteråret 2022 skal Best-AV levere en omfattende AV-løsning til blandt andet ni forskelligartede møderum samt et konferencerum med plads til 60 personer.

Projektet forventes afsluttet i slutningen af 2022.