InStore Musik

Skab bedre stemning og mere salg med InStore Musik og baggrundsmusik i din butik. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med den perfekte løsning inden for InStore Musik og baggrundsmusik.

Baggrundsmusik og InStore Musik til detailsektoren

Vi er eksperter i at tilpasse løsninger til musikspecifikke målgrupper og miljøer. Vi har mere end 60 års erfaring og er en af landets førende leverandører af baggrundsmusik og InStore Musik. Vi leverer baggrundsmusik til alt lige fra store kendte detailforretninger til små butikker og varehuse. Så uanset hvilken løsning du søger, er du altid i trygge hænder, når du vælger os som samarbejdspartner.

 

InStore Musik skaber god stemning

Rigtig mange butikker anvender baggrundsmusik til at skabe en god stemning i butikken. Rent faktisk er det videnskabeligt bevist, at kunderne bliver lidt længere i butikken, når der bliver spillet baggrundsmusik. Baggrundsmusik eller InStore Musik har dermed stor indflydelse på kunders adfærd og indkøbs-mønstre. Som en forlængelse heraf kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende, når det kommer til det helt rette valg af baggrundsmusik til din butik:

 

  • Musikpakke (Koda / Gramex)
  • Musikpakke (Rettighedsfri)

 

Med et månedligt musik abonnement kan du nemt sikre, at der bliver spillet baggrundsmusik i din butik efter gældende regler og retningslinjer. Vi har et bredt udvalg af forskellige musikgenrer. Med et abonnement hos os har du mulighed for at kombinere musikprogrammer og forskellige genrer, når du skal foretage et musikvalg.

 

Hvorfor baggrundsmusik?

Oplevelsen af at gå ind i en butik med henholdsvis ingen baggrundsmusik eller omvendt alt for høj baggrundsmusik kan hurtigt være ødelæggende for købsprocessen. I en digitaliseret verden, hvor kunder i højere grad forventer skræddersyet og tilpasset servicering, findes teorien om “nudging” i stigende grad relevans i forretningsmæssig kontekst.

 

Henover en lang række årtier har adfærdsvidenskaben belyst problemstillingen om, at mennesker har en tendens til at have svært ved at omdanne specifikke ønsker til tilsvarende specifikke handlinger. En effektiv måde at skabe præcis den atmosfære, som går hånd i hånd med det miljø, som jeres butik ønsker at have, er blandt andet at have baggrundsmusik kørende i butikken. Mange undersøgelser viser, at baggrundsmusik ikke kun skaber en bestemt stemning i butikken. Det har faktisk også en indirekte påvirkning på kundernes humør. Derfor kan baggrundsmusik influere på mulighederne for et øget salg.

 

Baggrundsmusik eller InStore Musik i din butik har mange fordele og bærer mange muligheder med sig. Det skyldes ikke mindst, at man ved få klik kan ændre musikken og hermed stemningen, som ønskes etableret i butikken. Undersøgelser har fx tidligere vist, at klassisk musik har tendens til at påvirke kundernes køb til den dyrere ende. Det skyldes, at associationerne tilknyttet hertil bærer præg af kvalitet. Omvendt påvirkes kunder af musik med højt tempo til at være mere bevidste om, hvorfor de faktisk gik ind i butikken. På denne måde bliver kundebesøget mere orienteret om kundens oprindelige formål.

 

Vil du vide mere om InStore Musik og baggrundsmusik?

Ønsker du og din virksomhed eller butik at høre mere omkring mulighederne for en løsning med InStore Musik eller baggrundsmusik? Så lad os endelig høre fra jer. Vi vil med glæde hjælpe jeres butik eller virksomhed med den helt rette løsning. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller kontakt os ved at udfylde nedenstående formular – eller send os en mail på info@best-av.dk.