Teleslynge

Skab bedre lydforhold med installation af en teleslynge eller et teleslyngeanlæg. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med valg og installation af teleslynge.

Teleslyngeanlæg eller mobil teleslynge tilpasset rummets indretning

En teleslynge eller et teleslyngeanlæg er lavet som og benyttes som en effektiv hjælp til hørehæmmede. En teleslynge kan dog også sagtens fungere som et godt redskab til alment hørende. En teleslynge er et lydteknisk hjælpemiddel. Det lydtekniske hjælpemiddel sender et givent signal til et trådløst modtagerapparat. Det kan således f.eks. være et høreapparat eller en øresnegl med en indbygget telespole.

 

Når et rum eller lokale på et givent tidspunkt forsynes med en teleslynge eller et teleslyngeanlæg, lægger man i praksis en slynge rundt i et ønsket område eller et ønsket felt. Når modtageren, der skal modtage lyden fra et teleslyngeanlæg, herefter befinder sig inden for området for en teleslynge, opfanger modtagerens apparatet de udsendte signaler. Teleslyngen giver herefter de omtalte signaler videre som lyd til gavn for modtageren.

 

En teleslynge er af denne årsag et meget diskret og effektivt værktøj- Det gælder for både offentlige og private organisationer, institutioner og virksomheder. Et teleslyngeanlæg kan således installeres meget diskret. Systemet bruges derfor med stor succes i f.eks. konferencerum, mødelokaler, auditorier eller foredragssale. Ved at installere et teleslyngeanlæg i et givent rum sikrer man således, at alle deltagere med nedsat hørelse også er sikret en god lydoplevelse i forbindelse med arrangementer af enhver karakter. Og det er endda, hvad enten det drejer sig om tale via mikrofon, lyd fra video eller lyd fra fra en kilde med musik.

 

Teleslynge eller teleslyngeanlæg – vi leverer, installerer og servicerer

Vi sørger altid for en professionel og smidig levering af løsningen. Ligeledes står vi for både design, projektering og installation, hvad enten projektet skal udføres på egen hånd – eller om projektet skal udføres i samarbejde med jeres egne håndværkere, hvis I skulle have ønske dette. Herudover servicerer vi naturligvis også løsninger til både private og offentlige virksomheder, institutioner og organisationer.

Vi leverer teleslyngeanlæg i alle størrelser fra små transportable anlæg til større anlæg på flere tusinde kvadratmeter. Her kan sidstnævnte tillige være delt op på et multianlæg. Et teleslyngeanlæg eller en teleslynge kan derudover effektivt kombineres med et musikanlæg, højttalersystemer, trådløse mikrofoner og såmænd også mange andre typer af platforme.

 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne inden for teleslynge

Vil du vide mere om mulighederne inden for teleslyngeanlæg? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 7217 0150, send os en mail på info@best-av.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig, hvad enten din henvendelse handler om en lille eller stort løsning.

 

Læs evt mere i vores case med en teleslynge til Tårnby kommune. Læs mere her.