Service- og supportaftaler

Skræddersyede service- og supportaftaler inden for lyd og billede til erhverv. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med en service- og supportaftale, der dækker jeres område inden for lyd og billede til erhverv.

Tilpasset aftale til service og support

Som udgangspunkt bygger vi altid en serviceaftale vedr. lyd og billede til erhverv op omkring den enkelte virksomheds løsning og behov. Konkret betyder dette, at vi altid kan forme en serviceaftale vedr. lyd og billede til erhverv ud fra jeres eksakte løsning, ønsker og behov. En serviceaftale vedr. lyd og billede til erhverv kan sammenstykkes af de elementer, som giver mening i forhold til jeres eget udstyr, egne ressourcer, økonomi, svartid mm.

I samarbejde med jer strikker vi en aftale sammen, som til enhver tid dækker jeres behov for:

​​

  • Responstid
  • Årlige eftersyn
  • Låneudstyr
  • Ressourcer
  • Og så meget andet

De bedste succeser kommer, når en serviceaftale vedr. lyd og billede til erhverv læner sig op af det aktuelle udstyr inden for lyd og billede, og som hermed understøtter kundens strategi for serviceydelser.

Altid fokus på service og fleksibilitet

I Best-AV kan vi som samarbejdspartner inden for AV-udstyr tilbyde en udpræget grad af fleksibilitet og kundeservice i forhold til løsning af alle typer af sager, udfordringer og problemer – det gælder også på de tider af døgnet, som måtte ligge uden for almindelig arbejdstid fra kl. 07.00 – 17.00. Tekniske udfordringer en fredag aften løses således også uden problemer, ligesom udfordringer med lyd og billede en lørdag morgen kl. 07.00 lige før en vigtig dimission eller lignende vigtige begivenheder naturligvis også løses uden problemer.

Hør mere om service- og supportaftaler

Har du spørgsmål til en serviceaftale omhandlende lyd og billede til erhverv, så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig og give dig svar på dine spørgsmål.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om eller at få et uforpligtende oplæg på en serviceaftale, der dækker områderne inden for lyd og billede til erhverv. Du kan kontakte os ved at ringe til os på 7217 0150, sende os en mail på info@best-av.dk eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular.