Service- og supportaftaler

Skræddersyede service- og supportaftaler inden for lyd og billede til erhverv. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med en service- og supportaftale, der dækker lige netop jeres behov.

Tilpasset aftale til service og support

Som udgangspunkt bygger vi altid en serviceaftale vedr. lyd og billede til erhverv op omkring den enkelte virksomheds løsning og behov. Helt konkret betyder dette, at vi altid kan forme en serviceaftale vedr. lyd og billede til erhverv ud fra jeres eksakte løsning, ønsker og behov. 

En serviceaftale kan sættes sammen af de elementer, som giver bedst mening i forhold til jeres eget udstyr, egne ressourcer, jeres økonomi, svartid mm.

 

I samarbejde med jer udformer vi således en aftale, som til enhver tid dækker jeres behov for:

 

  • Responstid
  • Årlige eftersyn
  • Låneudstyr
  • Ressourcer
  • Og så meget andet

 

De bedste succeser kommer, når en serviceaftale læner sig op af det aktuelle udstyr inden for lyd og billede, og som hermed understøtter kundens strategi for serviceydelser.

 

Altid fokus på service og fleksibilitet

I Best-AV kan vi som samarbejdspartner inden for AV-udstyr tilbyde en udpræget grad af fleksibilitet og kundeservice. Det er både i forhold til løsning af alle typer af sager, udfordringer og problemer. Det gælder også på de tider af døgnet, som måtte ligge uden for almindelig arbejdstid fra kl. 7–17. Eventuelle tekniske udfordringer en fredag aften løses således også uden problemer. Ganske ligesom det er tilfældet med udfordringer med lyd og billede en lørdag morgen kl. 7 lige før en vigtig dimission eller lignende vigtige begivenheder. Det løses naturligvis også uden problemer.

 

Hør mere om service- og supportaftaler

Har du spørgsmål til en serviceaftale omhandlende lyd og billede til erhverv? Så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig og give dig svar på dine spørgsmål.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om eller at få et uforpligtende oplæg på en serviceaftale. Du kan kontakte os ved at ringe til os på 7217 0150, sende os en mail på info@best-av.dk eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular.