Talevarsling og kaldeanlæg

En effektiv alarmering via talevarsling sikrer en hurtig evakuering af jeres bygninger. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en løsning med talevarsling og kaldeanlæg.

Talevarsling til lige præcis jeres behov

Vi er en af Danmarks førende leverandører af talevarsling og kaldeanlæg. Som leverandør og installatør sikrer vi, at vores løsninger inden for talevarsling og de indtalte evakueringsbeskeder altid når frem til dine kunder og medarbejdere i klar og tydelig tale. Så er du sikker på, at alle modtager og forstår budskabet. 

 

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem. Systemet udsender via et højttaleranlæg en talebesked med information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer. En løsning inden for talevarsling sikrer en effektiv og rolig evakuering af dine bygninger og områder. Løsningeng minimerer samtidigt risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

 

Ofte associerer man kaldeanlæg med idrætshaller, svømmehaller, sygehuse og stationer. Det er dog nærliggende at implementere talevarsling i f.eks virksomheder, hvor der kan opstå et akut behov for at varsle medarbejdere og kunder  fordelt på flere etager og kontorer på én og samme gang.

 

Vi kan som leverandør og installatør sammensætte et kaldeanlæg til lige netop din forretning eller virksomhed. Det er uanset om din virksomhed er stor eller lille. Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarsling og kaldeanlæg. Vi kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning – også hvis det omhandler servicering af din eksisterende løsning.

 

Kaldeanlæg – også til musik

Et kaldeanlæg fra Best-AV og vores datterselskab Best-Sound kan i daglig brug også anvendes som et musik- og kaldeanlæg i din butik eller din virksomhed. Eksempelvis kan et kaldeanlæg bruges til afspilning af diverse musikprogrammer, reklamemeddelelser og mikrofonkald til f.eks. personale eller kunder. Vores løsninger inden for talevarsling er endvidere forsynet med et antal specielle kredsløb, der kan forprogrammeres helt ned i detaljen med indtalte beskeder, som f.eks. “en medarbejder til kasselinjen” og lignende meddelelser. Som tillæg til dette kan disse kredsløb fjernkontrolleres fra et eller flere steder.

 

Hvis du vil vide mere om talevarsling eller kaldeanlæg

Vi vil naturligvis altid meget gerne hjælpe dig, hvad enten det handler om rådgivning, levering eller installation af dit nye anlæg. Du er derfor også altid meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 7217 0150 eller send os en e-mail på info@best-av.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde og sende nedenstående kontaktformular, hvis du har spørgsmål til kaldeanlæg eller talevarsling. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan også læse om, hvordan vi kan hjælpe dig med enhver anden form for AV-løsning her.