TV-studie

Et TV-studie er ikke længere forbeholdt TV-stationerne. Det er i højere og højere grad en naturlig del af udstyret i de virksomheder, der ønsker at begå sig online. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med TV-studie.

Der er mange muligheder inden for TV-studie

Når det kommer til TV-studie, må vi også sige webinar. Det er nemlig blevet mere og mere almindeligt for virksomheder, institutioner og organisationer at lave webinarer. Eller for den sags skyld at have egne Youtube-kanaler til brug for egne medarbejdere, kunder eller andre interesserede. 

Derfor er det også en logisk udvikling, at det bliver mere og mere almindeligt for virksomheder at have deres eget TV-studie. Ofte med fysisk placering i virksomhedens egne lokaler. For blot få år siden var forbeholdt de professionelle TV-stationer at have et egentlig TV-studie. I takt med teknologiens fortsatte udvikling er det nu blevet muligt at etablere et professionelt TV-studie for et relativt beskedent beløb.

 

Mulighederne er mange, når det handler om etablering af et nyt tv-studie. Reelt set er det kun fantasien, der sætter grænser, når en virksomhed ønsker at etablere et TV-studie i deres virksomhed. Det er for de fleste nærliggende i første omgang at tænke på kamera og mikrofon. I hvert fald når de ønsker at lave optagelser til brug for et webinar eller som indhold til deres egen Youtube-kanal. 

Men også en god lyssætning er afgørende, når du ønsker at gøre dine optagelser endnu mere professionelle. Og som det er tilfældet med både lyd og billede, findes der et væld af muligheder inden for lyssætning, når du skal vælge det helt rette AV-udstyr til dit nye TV-studie. 

 

I Best-AV har vi gennem de senere år udviklet en stor ekspertise i levering, installation og servicering af TV-studier. Det gør, at vi altid kan tilpasse løsningen den enkelte virksomheds behov, ønsker og muligheder. Det betyder, at vi som samarbejdspartner kan rådgive dig og din virksomhed om den mest optimale løsning. Det betyder, at løsningen både modsvarer jeres behov, muligheder og økonomiske rammer.

 

Ønsker du at høre mere i forhold til et nyt TV-studie?

Vi tager altid glædeligt en uforpligtende dialog, hvori vi kan fortælle mere om løsninger, der er tilpasset præcis jeres virksomhed og jeres behov. Uanset om der er tale om et konkret ønske eller blot nysgerrighed på at høre mere omkring mulighederne for et nyt TV-studie, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Udfyld nedenstående formular eller send os en mail på info@best-av.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 7217 0150. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vil du se en af vores spændende cases med tv-studie? Så klik her for at læse mere.