Case - C WorldWide Asset Management

TV-studie og onlinemøderum i en løsning. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om mulighederne for et nyt TV-studie.

Brugervenlig løsning i kombineret form

På Dampfærgevej i 2100 København ligger fondsmæglerselskabet C WorldWide Asset Management, som varetager kapitalforvaltning og aktivallokering for danske og udenlandske kunder.

Efter et succesfuld projekt i 2020, hvor Best-AV leverede løsningen til selskabets møderum, ønskede C WorldWide Asset Management atter at gøre brug af Best-AV’s ekspertise og kompetencer med henblik på et professionelt set-up til deres TV-udsendelser.

Opgaven var at levere et kombineret TV-studie og online møderum , hvor fællesnævneren var fokus på høj kvalitet i billede og lyd – samtidig med, at udstyret skulle være nemt at benytte.

vMIX og Avonic

Løsningen er leveret med alt det udstyr, der er en del af et professionelt TV-studie.

Den installerede software er bundet op på vMIX, der er suppleret med den nyeste hardware fra  Avonic. Dette omfatter professionelle kameraer og visning på flere skærme i højeste kvalitet – ligesom der er mulighed for at tilpasse lys settings, således at optagelserne altid tager sig professionelt ud som i et rigtigt TV-studie.

Ønsker du at høre mere om AV-løsninger, eller hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med et nyt TV-studie eller online møderum? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til os eller udfylde formularen, som du finder herunder.