Case - Danske Rederier

TesiraFORTÉ mixer som supplement til tidligere implementeret AV-løsning. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om AV-løsninger.

Lille projekt omfattende en TesiraFORTÉ mixer

Danske Rederier er en interesseorganisation, der repræsenterer rederiernes interesser i forhandlinger med regeringen, ministerierne, folketingsmedlemmerne, pressen, interesse- og arbejdsgiverorganisationer samt fagforeningerne. Siden 1959 har Danske Rederier heddet Danmarks Rederiforening. Med udskiftningen af logoet i maj 2017 blev navnet på organisationen dog også opdateret.

Danske Rederier har domicil på Amaliegade i hjertet af København og har ca 50 medarbejdere – samt ca. 100 medlemmer af foreningen.

Forlængelse af tidligere projekt

Danske Rederier fik tilbage i 2019 leveret og installeret en større AV-løsning i form af projektor, lærred, usynlige højtalere og ti mikrofoner i deres sal samt ekstra højttalere i hallen. 

I forlængelse af ovenstående projekt blev Best-AV i sommeren 2021 tillige hyret som leverandør og installatør på en ny TesiraFORTÉ mixer til at supplere løsningen fra 2019. TesiraFORTÉ mixeren gør, at det nu er muligt at afholde Teams møder og stadig bruge dem oprindelige løsning via brugernes egne PC’er.

Vil du vide mere om en TesiraFORTÉ mixer

Har du spørgsmål til TesiraFORTÉ eller andre typer af mixere? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150, send os en mail på info@best-av.dk. Du kan naturligvis også udfylde kontaktformularen, som du finder herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.