Case - Accura

Nye AV-løsninger til flotte mødelokaler. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om AV-løsninger til mødelokaler.

Simple og brugervenlige præsentationsløsninger til mødelokaler

I starten af Tuborg Boulevard, midt i Hellerup, findes Accura Advokatpartnerselskab. Advokatpartnerselskabet er placeret i en flot bygning, som tillige byder på nogle nydelige mødelokaler og kontorer.

De forskellige mødelokaler, som er beliggende i hele bygningen, kan variere forholdsvis meget i henhold til størrelsen heraf. Da møderne, som afholdes, både kan være med interne og eksterne personer, har de implementerede AV-løsninger skulle understøtte én standardiseret brugerbetjening uafhængig af hvilket mødelokale, som man befinder sig i.

Det vigtige element ved de installerede AV-løsninger har desuden været, at æstetikken er i højsædet, således at hardwareudstyret i lokalet ikke “fylder” for meget. I alle mødelokalerne er der således blevet installeret “slimline” storskærme i overensstemmelse med det enkelte lokales størrelse. I modsætning til almene projektorer, har storskærme den fordel, at opløsningen er signifikant bedre (4K UHD), hvilket medfører, at man kan afvikle præsentationer, hvori alle detaljer anskueliggøres til fulde.

Foruden AV-løsningens æstetik har der ligeledes været ønske om, at alle mødedeltagere nemt og enkelt kan dele deres lokale præsentation, som ligger på PC’en, uden at skulle flytte siddeplads for at kunne nå et HDMI-kabel. I denne henseende er alle mødelokalerne bestykket med Barco Clickshare CSE-200, som nemt og bekvemt muliggør, at ens skærmindhold på PC/Mac/Smartphone kan deles trådløst til mødelokalets storskærm.

Trådløs overførsel via Barco Clickshare

Barco Clickshare er et produkt, som muliggør trådløs overførsel fra ens enhed (PC, iPhone, Mac osv.) til skærmen/projektoren i mødelokalet. Dette gør man ved, at man isætter en USB-dongle i ens PC, hvorefter mødedeltager trykker på knappen.

Løsningen er ekstrem professionel, effektiv og driftssikker. Der medfølger 2 stk. USB-dongles, og man kan være to forskellige enheder på samtidig.

Hertil er der indbygget Airplay, hvilket muliggør trådløs overførsel via fx iPhone og tablets. På denne måde kan alle i lokalet trådløst forbinde sig op til skærmen uden at skulle flytte plads eller at have et langt kabel over bordet.

AV-løsninger tilpasset dynamiske møder

Simple men effektive AV-løsninger er vigtige i mødeafholdelsen, da der i så fald ikke benyttes tid og unødig energi på tekniske problemer. Typisk er det faktisk de små detaljer, som kan gøre en stor forskel, når der er tale om succesfulde AV-installationer. Små detaljer, såsom at skærmen automatisk starter/slukker, når HDMI/Clickshare tilsluttes og fjernes fra mødedeltagers PC, er fx med til at understøtte et dynamisk møde, hvori man slet ikke spekulerer over teknikken samt hvilke betjeningspaneler, der skal benyttes til at betjene det specifikke udstyr.

Fordelen ved en automatiseret betjening af det pågældende AV-udstyr er bl.a., at eksterne personer heller ikke behøver nogen introduktion i udstyret, ensbetydende med, at alt fokus vedrører mødets faktiske formål.

Qua teknologiens udvikling er der kommet mange nye markeds-aktører, producenter og løsninger, som hver især medfører deres egne måder at betjene udstyret på. Netop derfor er det fuldkommen

essentielt, at der initialt tænkes fra et fugleperspektiv i henhold til, hvordan løsningerne ønskes betjent, samt hvilke funktioner som disse forventes at indeholde. Når først den over-ordnede strategi er etableret, kan de specifikke produkter og enheder altid vælges under hensyntagen til den samlede, ønskede løsning.