Case til Stevns Klint

AV-løsning omfattende levering og montering af skærme og højttalere til receptionen og indgangshallen hos Stevns Klint Experience.

AV-løsning til Stevns Klint Experience

Fonden Stevns Klint Besøgscenter færdiggjorde i efteråret 2022 opførelsen af et nyt oplevelsescenter for Stevns Klint Unesco Verdensarv i Boesdal Kalkbrud.

Det nye oplevelsescenters formål er at fremme formidling af UNESCO Stevns Klint – historien om den store masseuddøen for 66 millioner år siden. Denne enestående historie er i dag nærmest utilgængelig for de fleste, og kun få har historien med sig efter et besøg ved Stevns Klint. Men Stevns Klint Experience skaber rammerne for fortællingen.

I forbindelse med opførelsen af besøgscenteret blev Best-AV valgt som samarbejdspartner på AV-løsningen. En løsning der omfatter videovæg, indbygget skærm og lydanlæg.

Videovæg med Smartsign

Efter at være trådt ind i den imponerende indgangshal, er det første, man ser, receptionen. Til denne er der leveret og monteret en videovæg, der udgøres af fire stk. LG 55VM5J-H 55” skærme. 

Til visning af indhold på skærmene er der opsat Smartsign. Smartsign er en software, der gør det nemt at styre indholdet på skærmene – hvad enten der er tale om billeder, tekst eller anden form for information.

Stort grupperum i forlængelse af indgangshallen

Som en del af indgangshallen og receptionen finder man et stort grupperum. Rummet har plads til ca. 50 siddende personer omkring en række opsatte arbejdsborde. Rummet egner sig glimrende til både ophold, gruppearbejde, foredrag og diverse arrangementer.

Skærm monteret ind i væggen

Netop til arrangementer, der fordrer fremvisning af materiale på skærm, er der installeret den helt perfekte løsning i form af en ATLAS fra Newline. Der er her tale om en 86″ tommer touchskærm, der med sin fleksibilitet, driftssikkerhed og store brugervenlighed er det perfekte valg, når der er behov for en interaktiv tavle.

For at gøre løsningen så elegant som mulig er skærmen blevet opsat i et TV-skab med skydedøre. På denne måde er det nemt og hurtigt at gøre skærmen tilgængelig eller skjule den.

Komplet lydløsning til hele ankomsthallen

Til hele ankomsthallen, der som tidligere nævnt omfatter både indgangshal, reception og grupperum samt en udstilling, er der leveret og installeret en omfattende lyd-løsning. 

Løsningen er særdeles omfattende, men det kan nævnes, at der blandt andet er leveret og installeret 21 stk 8″ coax pendelhøjtaler. Højttalerne er installeret i loftet, så de ikke kan ses. Til at styre lyden er der monteret en Ecler Net touch screen digital control, der gør det nemt og hurtigt at betjene lyden.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om løsningen til Stevns Klint Experience, eller har du spørgsmål til AV-løsninger generelt? Så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en e-mail på info@best-av.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular.