Vaddio IntelliSHOT - alt-i-et kamera

Nytænkende kamera med autoframing fra Vaddio. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Vaddio IntelliSHOT.

Vaddio IntelliShot

Vaddio’s nye IntelliSHOT kamera er intet mindre end en verdensnyhed, når vi taler om kamera med framing. IntelliFrame teknologi gør, at dette IntelliSHOT PTZ kamera er det eneste kamera med auto-framing, som kan justeres ud fra lokalet og brugerens præferencer.

Et super smart alt i et kamera

  • Avanceret Intelligent framing system sørger for, at deltagerne altid er i billedet

  • 30x zoom med 70.2 grader Field of View 

  • Mulighed for USB 3.0, HDMI og H.264 IP Streaming (RTSP eller RTMP) på samme tid 

  • To integrerede mikrofoner med indbyggede Acoustic Echo Cancellation (AEC) 

  • Balanceret Line Signal ind og ud

Autotracking og framing

Vaddio IntelliSHOT justerer billedet ud fra bevægelse i lokalet, og det sørger derved for at alle mødedeltagere kommer med i billedet. Der er mulighed for selv at justere hvordan og hvor hurtigt, at deltagere eller underviser opfanges i lokalet. Dette gør kameraet perfekt til blandt andet fjernundervisning.

Vaddio IntelliSHOT strømfødes af PoE+ (PoE injector medfølger) og har desuden USB3 ud til din PC/Mac. Endeligt laves der en del forskellige ophæng til dette kamera, både til montering over/under skærm. Kameraet kan monteres både på rullestativ og bag en skærm på væg. Det er med til at gøre denne smarte løsning endnu mere fleksibel.

Ønsker du at vide med om det smarte kamera? Du er naturligvis altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 7217 0150, hvor vi gladelig hjælper med at besvare dine eventuelle spørgsmål. Du er også velkommen til at skrive til os på info@best-av.dk. Du kan også vælge at sende os en besked via nedenstående kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om Vaddio IntelliSHOT.

 

Du kan også læse om en anden spændende nyhed fra Vaddio: ConferenceSHOT.