Projecta SightLine - det svævende lærred

Med det nye SightLine sætter Projecta helt nye standarder for lærreder. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Projecta SightLine.

Nyt gigantisk svævende lærred fra Projecta

Med det nye lærred fra Projecta siger vi farvel til Black drop og goddag til det elegante svævende lærred.

SightLine er et nyt kabel-drop-system, der får lærredet til praktisk talt at svæve, når det er i brug, mens det helt forsvinder, når det ikke er i brug. 

Alternativet til den sorte kant

Projecta SightLine tilbyder et nyt alternativ til den standardiserede sorte kant over projektionsområdet. Med SightLine får du i stedet tre eller fire helt tynde kabler, der kan forlænges helt op til 180 cm. 

Dermed er dit udsyn over projektionsskærmens projektionsområde ikke længere blokeret, og du får i stedet indtrykket af et stort svævende billede. Kør lærredet ned til den højde, du har brug for – helt uden at ødelægge lokalets oprindelige udseende.

Med SightLine får du markedets mest omfattende lærred, der er designet til nem installation og et stilrent udseende.

Har du spørgsmål til Projecta SightLine, er du meget velkommen til at kontakte os på info@best-av.dk eller på tlf. 7217 0150.

Se en præsentation af Projecta SightLine

Vil du vide mere om Projecta SightLine?

Har du spørgsmål til Projecta SightLine, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Skriv til os på info@best-av.dk eller ring til os på tlf. 72 17 01 50.