Projecta SightLine - det svævende lærred

Med det nye SightLine sætter Projecta helt nye standarder for lærreder. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Projecta SightLine.

Projecta SightLine - nyt gigantisk svævende lærred

Der findes på markedet et væld af lærreder. Ikke alene findes der et stort udvalgt i form og kvalitet, der er tillige lærreder i alverdens størrelser. Fællesnævneren for de mange typer af lærreder er dog sædvanligvis Black drop. Med det nye smarte lærred fra Projecta siger vi farvel til Black drop og goddag til det elegante svævende lærred.

Projecta SightLine er et nyt kabel-drop-system, der får lærredet til praktisk talt at svæve, når det er i brug, mens det helt forsvinder, når det ikke er i brug. 

Alternativet til den sorte kant

Projecta SightLine tilbyder et nyt alternativ til den standardiserede sorte kant over projektionsområdet. Med dette lærred får du i stedet tre eller fire helt tynde kabler, der kan forlænges helt op til 180 cm. 

Dermed er dit udsyn over projektionsskærmens projektionsområde ikke længere blokeret, og du får i stedet indtrykket af et stort svævende billede. Kør lærredet ned til den højde, du har brug for – helt uden at ødelægge lokalets oprindelige udseende.

Her får du markedets mest omfattende lærred, der er designet til nem installation og et stilrent udseende. Klik på nedenstående video for at få en kort introduktion til det smarte lærred.

Se en præsentation af det smarte lærred her.

Vil du vide mere om Projecta SightLine?

Har du spørgsmål til dette super smarte lærred, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Skriv til os på info@best-av.dk eller ring til os på tlf. 72 17 01 50. Du naturligvis også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder lige herunder.