Newline FLEX - Red Dot Award Winner

Løft niveauet med Newline FLEX – den prisbelønnede desktop collaboration-løsning til hjemmekontoret. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om den fantastiske Newline Flex

Newline FLEX

Skærmproducenten Newline har lanceret den prisvindende Newline FLEX, der indbefatter en 27″, 4K touchskærm med indbygget Windows Hello, mikrofon, kamera, højtaler samt meget mere. Newline FLEX er produceret med henblik på etablering af hjemmearbejdsstationer og kontorfaciliteter, hvori medarbejdere nemt og bekvemt kan tilslutte egen PC til skærmen, hvorfra de får adgang til en lang række værktøjer, videokonferenceudstyr samt meget mere.

Skærmen vandt i april 2021 såvel den anerkendte Red Dot Award for enestående design såvel som iF Design Award 2021 for bedste produkt i kontor-kategorien.

Newline FLEX er et nyt koncept fra Newline. Her kan medarbejdere nemt og enkelt kommunikere i det digitale arbejdsmiljø fra egen kontorplads. Touchskærme er efterhånden blevet en standardiseret norm, og derfor skal interaktive

enheder, udvikles under hensyntagen til slutbrugerens behov og ønsker. Newline FLEX tilbyder en naturlig touch og skriveoplevelse, medens den medfølgende FLEX pen fungerer flydende med Windows Ink. Man kan tegne over et hvilket som helst dokument på hvilken som helst software, og derfra gemme dokumentet og de tilhørende nye notater, der er blevet lavet. FLEX pennen er magnetisk fastsat på siden af skærmen, og har indbygget 2 stk. “hotkeys”, således at man nemt og intuitivt kan skifte til “viskelæder” eller højre-klik funktion.

Smarte funktioner

Skærmens vinkling kan nemt tiltes ind til ønskede position, samtidig med, at “palm rejection” medfører, at pennen kan benyttes i en naturlig skriveposition, uden at egen håndflade interferer skriveprocessen på touchskærmen. På samme måde kan det indbyggede 4K kamera med 120 graders betragtningsvinkel, positioneres til adskillige vinkler. Tillige medfører Windows Hello, at man hurtigt kan låse skærmen op og tilgå ens dokumenter.

Der er indbygget 8 stk. retningsbestemte mikrofoner inklusive ekkokansalering. Det betyder, at uønsket baggrundsstøj fjernes i videomødet. Udover de indbyggede højtalere medfølger ligeledes en mindre subwoofer i skærmen, således lydoplevelsen er i højsædet.

Egen PC kan nemt tilsluttes til Newline FLEX via USB-C, hvorfra der øjeblikkeligt skabes tilslutning til alle skærmens funktioner og værktøjer. Hvis ikke der ønskes kabler på bordet, kan der omvendt tilsluttes SDM for integreret synkronisering. 

Mulighederne er mange, og kan alle tilgås via ét simpelt device uden behov for yderligere udstyr.