Poly G-series

Skalerbar videokonferenceløsning med samme brugertilgang med Poly G-series. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Poly G-series.

Poly G-series - Microsoft Teams Rooms

Poly G-series byder på tre forskellige spændende modeller. De er alle hver især udarbejdet med afsæt i ideen om, at det skal være muligt at kunne tilbyde effektive videokonferenceløsninger til alle størrelser af mødelokaler. De tre modeller i Poly G-series er alle Microsoft Teams certificeret (men understøtter også en lang række andre videoplatforme, herunder standardbaseret H.323 og SIP), og kan komme med en dedikeret videoklient. Det betyder, at mødelokalet i sig selv bliver en ressource i O365. 

Mens Poly X-serien, som er baseret på Android, er henvendt mindre og mellemstore mødelokaler, er Poly G-series afsat i Windows. Poly G-series er en simpel betjent – men kraftfuld – videokonferenceløsning. Løsningen passer perfekt ind i rigtig mange mødetyper, hvori kvaliteten forventes at være i højsædet.

Poly G10-T

Første produkt i Poly G-series er Poly G10-T. Her får du en dedikeret videoklient, som installeres i mødelokaler, hvori der er eksisterende kamera, mikrofon og/eller højtaler. G10-T er et 8″ touchpanel, som har integreret HDMI og USB til videoudstyr og PC “content-sharing”. Touchpanelet kan placeres på bordet eller ved siden af skærmen, hvorfra denne kables sammen med mini-PC’en, som typisk placeres over skærmen – nedsænket i loftet, i et AV-skab eller lignende.

Når enheden er oprettet i eget O365, skal der ved mødestart blot trykkes “deltag”. Derefter tænder videoudstyret, og mødet igangsættes. På denne måde er Poly G10-T altså en dedikeret

enhed i lokalet, som skal ses som erstatning for egen PC til at afvikle mødet. Dette indebærer mange fordele, da man i så fald ikke manuelt behøver tilslutte egen PC til videoudstyret i lokalet (enten trådløst eller kablet).

Hertil har BYOD meetings typisk den ulempe, at hvis man som mødevært har mange faner åbne i baggrunden (og glemt at lukke dem ved mødestart), samtidig med, at man kører på en trådløs forbindelse, så kan dette hurtigt kompromittere mødekvaliteten. Af denne årsag bliver Microsoft Teams Rooms mere og mere populært, da der dannes et “one-touch-to-join” møde, som er simpelt, sikkert og intuitivt at betjene for enhver

Poly G40-T

Poly G40-T er en pakkeløsning fra Poly G-series. Her får du en Poly G10-T enhed (touchpanel og mini-PC) samt en Poly Studio USB videobar. G40-T er henvendt mindre og mellemstore mødelokaler, hvori der ønskes en alt-i-en løsning uden kabler og div. hardwareudstyr liggende på bordet. Poly Studio er en effektiv og højkvalitets videobar med integreret kamera, mikrofon, højtaler og ekkokansalering indbygget i samme device.

Videobaren placeres typisk under skærmen. Kameraet kan “auto frame” og “speaker tracke” samt naturligvis vise et statisk billede af mødedeltagerne. De alsidige kameraindstillinger kræver ikke yderligere software eller lignende, hvilket gør mødebetjeningen samt -afholdelsen ekstrem dynamisk og effektiv. 

Poly Studio er ligeledes den eneste videobar med patenteret NoiseBlock teknologi, som via kunstig intelligens filtrerer uønsket baggrundsstøj fra i opkaldet. Hvis Poly Studio tillige placeres i et større lokale, vil samtaler udenfor det præ-definerede område heller ej blive opfanget af videobaren. På denne måde skabes et “acoustic fence”, hvori fokus udelukkende hviler på mødedeltagerne.

Det er muligt at få Poly Studio som særskilt enhed, uden at I behøver at investere i touchpanel og mini-PC’en.

Poly G85-T

På samme måde som Poly G40-T, er Poly G85-T ligeledes en pakkeløsning fra Poly, som afsætter i G10-T touchpanel og mini-PC. Denne løsning er dog henvendt større møde- og bestyrelseslokaler. Det skyldes, at videobaren er udskiftet til en EagleEye Director II. EagleEye Director II tager videokonference og konferencekameraer til et helt nyt niveau. Med automatiseret tracking og zoom funktionalitet behøver mødedeltager ikke bekymre sig om betjening af kameraindstillinger mv. 

Der medfølger 2 stk. FHD 1080p60 kameraer med pan/tilt funktion og 12x optisk zoom, som kan prædefineres til et utal af kameraindstillinger, således hele mødet kører automatiseret og efter ønske.

Administratoren kan ligeledes få indsigt i analytisk data vedrørende brugen af løsningen. På denne måde er det således muligt at måle ROI, og se hvordan løsningen benyttes bedst muligt. 

Der kan tilkobles flere EagleEye Director II’s til samme system. det betyder, at løsningen hurtigt kan skaleres, såfremt lokalestørrelse eller lignende udbygges over tid. G85-T er en sublim og ekstrem dynamisk løsning, som giver automatiseret og professionel kameraredigering uden, at mødedeltager skal tænke på teknikken. Der opnås en løsning, som drager tydelige paralleller til TV-studier med kvalitet og brugervenlighed i topklasse.

Vil du vide mere om Poly G-series?

Såfremt du ønsker at høre mere om Poly G-series, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på på 7217 0150 eller send os en mail på info@best-av.dk. Du kan også vælge at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig og besvare dine spørgsmål om Poly G-series.