Poly X30 & Poly X50

Poly X30 & Poly X50 – radikal simplicitet. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Poly X30 og Poly X50.

Poly X30

Poly X30 er en alt-i-en videobar til det lille og mellemstore mødelokale, som er ekstrem intuitiv og simpel at benytte. Poly X30 videobaren understøtter og har førende cloud-videotjenester indbygget som standard, ensbetydende med, at mødedeltager ikke behøver tilslutte egen PC for at afvikle et onlinemøde.

Poly X30

Poly X30 og Poly X50 understøtter:

  • Microsoft Teams

  • Zoom

  • GoToMeeting

  • RingCentral

  • StarLeaf

… og kan dermed benyttes til de mest populære videotjenester uden, at en ekstern PC behøver at blive tilkoblet. 

Poly X30 har indbygget 5x digital zoom, 120 graders betragtningsvinkel, UHD 2160p (4K) opløsning samt mulighed for “auto-framing” og “speakingertracking”. Tillige er mikrofondelen bestående er 4 stk. MEMS

mikrofoner med en rækkevidde på op til 4,5 meter. I henhold til content sharing er der mange muligheder såsom:

  • Poly Content App support

  • Apple Airplay

  • Miracast

  • HDMI input

  • Whiteboarding

Med et kompakt og let design passer Poly X30 ind i mange møderum, hvori æstetikken ligeledes forventes at være i højsædet. Med Poly X30 er det således nemt og bekvemt at igangsætte mødet uden at bekymre sig om teknikken og tilslutningsmuligheder, da enhver nemt og

og bekvemt trådløst kan dele indhold fra egen PC – uden at skulle downloade specielle apps eller lignende værktøjer. Med Poly X30 er opsætning, management og vedligehold strømlinet med henblik på øget driftsstabilitet og lavere vedligeholdelses-omkostninger.

Opdatering til Poly X30

Fra 19. april 2021 er der en vigtig opdatering til Poly X30. Opdateringen til Poly X30 gør det endnu mere brugervenligt at benytte Microsoft Teams. Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til implementering af opdateringen.

Poly X50

Poly X50 er på samme måde en simpel og intuitiv videobar, som passer elegant ind i mødelokalet. Poly X50 er målrettet små og mellemstore mødelokaler, hvori der ønskes en brugervenlig og intuitiv løsning, uagtet hvilken videoplatform, som benyttes. Poly X50 leverer et højkvalitets onlinemøde med avanceret kamerafunktionalitet, sublim lyd og hurtig trådløs tilslutning – alt indbygget i én videobar. På samme måde etableres et dedikeret videorum uden behov for tilslutning af egen PC, da der medfølger indbygget Video OS til afvikling af mødet.

Poly X50 understøtter tilslutning til flere skærme

Med 2x HDMI outputs understøtter Poly X50 ligeledes tilslutning til to skærme samtidig for øget fleksibilitet. Såfremt Poly X50 installeres i et mødelokale med en foldedør i midten, således at lokalet til tider bliver til et større møderum – og dermed stiller større krav til videoudstyret – så kan der tilsluttes ekstra bord- eller loftsmikrofoner via indbygget 3.5 mm line-in.

Dette vil dog “kun” være relevant i møderum hvori bagerste mødedeltager sidder længere væk end 7,5 meter, da de indbyggede mikrofoner rækker helt hertil. På samme vis er der mulighed for at tilslutte et sekundært kamera via USB/HDMI. Indbygget er tillige NoiseBlockAI med henblik på ekkokansalering, således uønsket baggrundsstøj filtreres fra i opkaldet. 

Såfremt Video-as-a-Service (VaaS) platforme såsom Microsoft Teams og Zoom dog ikke benyttes, er der ligeledes understøttelse af H.323 og SIP for nem tilslutning til enhver traditionel videoløsning eller VaaS gateway.

Opdatering til Poly X50

Fra 19. april 2021 er der en vigtig opdatering til Poly X50. Opdateringen til Poly X50 gør det endnu mere brugervenligt at benytte Microsoft Teams. Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til implementering af opdateringen.

Poly TC8 touchpanel

Til Polys videokonferencesystemer – inklusive Poly X30 og Poly X50 – kan tilkøbes Poly TC8 touchpanel. Poly TC8 er en intuitiv bruger-grænseflade, som leverer nem betjening af videosystemet. Det 8″ højopløselige og letdesignede touchpanel giver et simpelt

overblik af betjeningsmulighederne, således der nemt og enkelt kan reguleres på kameraindstillingerne, mødedeltagernes layout mv. Da Poly X-serien skaber et dedikeret videorum med indbygget Video OS, er der ligeledes integreret kalenderfunktion, således mødet starter ved et simpelt tryk på touchpanelet. Poly TC8 tilsluttes simpelt via PoE.

Vil du vide mere om Poly X30 eller PolyX50?

Hvis du ønsker at høre mere om Poly X30, Poly X50 eller Poly TC8, kan du læse mere i nedenstående brochurer. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os – enten ved at udfylde nedenstående kontaktformular, sende os en mail på info@best-av.dk eller ringe til os på tlf. 7217 0150.