Yealink A20 & A30

Med Yealink A20 og A30  får du en “all in one” videobar certificeret til Microsoft Teams Rooms. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Yealink.

Brugervenligheden er i top

Med integreret Teams klient får du med Yealink A20 og A30 du en “all in one” videobar, hvor brugervenligheden er i top. Med et enkelt klik på den kendte Teams-brugerflade er videomødet i gang. 

Yealink A20 - Til huddle rooms & små mødelokaler(2-9 personer)

Yealink A20 byder på alt, hvad du har brug for til dit Teams-møde. Ønsker du endnu bedre kontrol med møderne, kan du endda koble CTP18 touchpanelet på – på den måde får du på skærmen fuld kontrol over mødet. 

Alt-i-en-mødebaren kører via Android 9.0 og har indbygget Teams. Det betyder, at du som bruger nemt kan benytte whiteboards, skærmdeling og trådløs deling mm. 

20 MP kamera med autoframing

Kameraet er udstyret med AI teknologi med autoframing og speaker tracking. Med en 133 graders linse og autoframing kan kameraet genkende antallet af mødedeltagere såvel som hvor, de sidder. 

Speaker tracking teknologien med 20MP kameraet sikrer dig en mødeoplevelse i i højeste kvalitet.

Med Yealinks stemmesikrede teknologi og akustiske ekkocancelering og indbyggede mikrofoner i højeste kvalitet får alle mødedeltagere en optimal mødeoplevelse, hvor de altid kan høre hinanden helt tydeligt.

Yealink A30 - til mellemstore møderum (7-12 personer)

Yealink A30 er en alt-i-en mødebar, der bygger på Android 9.0 og har indbygget Teams. Designet i et dual kamera-system med et AI-drevet kamera med mikrofoner og højttalere leverer Yealink A30 billede og lyd i højeste kvalitet.

8 MP AI-drevet kamera med autoframing

Med dual kamera leverer AI-teknologien i Yealink A30 autoframing og speaker tracking, der gengiver et perfekt output. Kameraet tilpasser sig automatisk til den bedste gengivelse af deltagernes antal og placering.

Udstyret med Qualcomm Snapdragon 845 og et 120 graders felt giver Yealink A30 dig den bedste billedbehandling og -gengivelse. Herudover har kameraet 10 x optisk og digital HD zoom, der sikrer, at mødedeltagerne kan vises I helt op til mellemstore mødelokaler uden at blive strukket ud. 

Med Yealinks udviklede teknologi, giver A30 dig akustisk ekko-cancellering, ligesom de indbyggede 8 MEMS mikrofoner og de to højttalere giver mødedeltagerne den optimale lydoplevelse.

Den optimale brugeroplevelse

Med alt-i-et-designet og plug-and-play-funktionen optager Yealink A30 mindre plads og minimerer brugen af kabler. Endelig giver Yealink dig med deres touchpanel den optimale brugeroplevelse, hvor brugervenligheden er helt i top.