Ny touchskærm fra Newline

Newline Elara – den ultimative touchskærm til konferencelokaler og møderum

Newline Elara - en touchskærm i verdensklasse

Efter succesen med Lyra er Newline nu ude med deres nyeste skud inden for touchskærme.

Newline Elara er en avanceret interaktiv skærm, der især er beregnet til konferencelokaler og alle typer af møderum. Skærmen kan også bruges i andre forbindelser – f.eks. til undervisning i klasselokaler.


Den ultimative hybridløsning

Skærmen arbejder hurtigere og er udstyret med optisk touch. Det giver en berørings- og skriveoplevelse i verdensklasse, hvor du er sikret en hurtigere og mere effektiv oplevelse på touch-delen. Den indbyggede mikrofon og det modulære kamera gør Elara til den ultimative hybridløsning. Den ekstra brede betragtningsvinkel sikrer, at alle i rummet kan nyde godt af det krystalklare 4K-billede og de livlige farver. Som en ekstra feature er Elara udstyret med automatisk tænd- og slukfunktion, så du undgår unødige udgifter til strøm.

Skærmen kommer i tre størrelser:

  • Elara 65″ TT-6522Q
  • Elara 75″ TT-7522Q
  • Elara 86″ TT-8622Q

Det betyder, at skærmen er optimal til både små og større møderum såvel som til konferencelokaler.Vil du vide mere om Newline Elara

Hvis du ønsker at høre mere om denne fantastisk skærm er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en e-mail på info@best-av.dk. Du kan også vælge at udfylde nedenstående kontaktformular.

 

Du kan også læse mere om løsningen her.