Yealink UVC 34 - den smarte videobar

Smart lille videobar til hjemmekontoret – eller det det lille mødelokale. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Yealink UVC 34.

Yealink UVC 34

Yealink har netop introduceret UVC 34, som er en kompakt “All-in-one” USB videobar til hjemmekontoret. Videobaren egner sig også glimrende til små mødelokaler.

På trods af det lille format på kun 380mm x 55mm x 55mm, så er der blandt andet et integreret Ultra HD 4K kamera og 8 mikrofoner. Her er der tale om et fantastisk værktøj til dem, der ofte er på farten eller som prioriterer, at virtuelle møder afholdes i en høj kvalitet.

Onlinemøder i høj kvalitet – uanset hvor du er

Med systemet kan du afholde videomøder i høj kvalitet, uanset hvor arbejdet foregår. I UVC 34 er der et integreret 4K AI-drevet kamera, mikrofonarrays og højttaler samlet i én enkelt enhed, som er let og transportere. Desuden gør plug-and-play-tilslutning løsningen meget let at installere.

Yealink UVC 34 - billede og lyd i højeste kvalitet

Det integrerede 4K Ultra HD kamera har automatisk framing af mødedeltagere og giver et skarpt og klart billede. Derudover har kameraet et 120° supervidvinkelobjektiv med 5x digital zoom, som fanger selv de mindste detaljer.

Med Yealink Noise Proof-teknologi, det integrerede array med 8 mikrofoner og en 5W Hi-Fi højttaler kan du med systemet både høre og blive hørt uden forstyrrende baggrundsstøj.

Alt-i-et design og plug and play installation

Med plug-and-play-funktionen er det muligt at gå ind til møder med alt, hvad du behøver, lige ved hånden.

Med andre ord er der her tale om en nem og effektiv løsning til at afholde videomøder i højeste kvalitet – uanset hvor og hvornår.

Hør mere om Yealink UVC 34

Hvis du ønsker at købe eller høre mere om systemet, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Udfyld nedenstående kontaktformular, send os en mail på info@best-av.dk eller ring til os på tlf. 7217 0150.