Newline ATLAS touchskærm

Newline ATLAS er en moderne og effektiv touchskærm til undervisning og møderum. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Newline ATLAS.

Newline

Newline er en førende producent inden for intelligent touchskærm til undervisning og erhvervssektoren. De udvikler forskellige skærme, herunder blandt andre Newline ATLAS, som specifikt målrettes den enkelte sektor. Det er ensbetydende med, at en touchskærm ikke bliver “stuck in the middle” mellem to sektorers forskellige behov.

Newline ATLAS

Newline ATLAS er en touchskærm til undervisning og kommer i både 65″, 75″ og 86″skærmstørrelse. Newline ATLAS har et slim bezel design, kraftig performance og indbygget 4K Android brugergrænseflade. Skærmen kommer med indbyggede mikrofoner, således skærmen også kan benyttes til eksterne undervisningsformer, hvori elever/studerende følger med virtuelt. Det gør den til en perfekt touchskærm til undervisning. Tillige er der i skærmen naturligvis indbygget soundbar, som et eksternt device trådløst og intuitivt kan forbinde sig til, hvilket fjerner behovet for manuelle fjernbetjeninger og styringspaneler. Alt i alt leverer den indbyggede 4K Android brugergrænseflade en super brugeroplevelse, som alle kan betjene uden besvær.

Newline ATLAS har ligeledes mulighed for at få indbygget en mini-PC med Windows licens. Således har man altid en dedikeret klient klar i mødelokalet. På denne måde kan læreren eller eleven komme ind i mødelokalet og direkte tilgå egne dokumenter via O365, Dropbox, Google osv. uden at skulle forbinde egen PC. Man kan nemt via ét tryk på skærmen skifte imellem de forskellige kildeinputs, som skærmen skal vise (dvs. den indbyggede Windows PC, Android startskærm eller ekstern tilsluttet PC).

Der er 20 punkts multi-touch med høj respons-tid, som leverer en “lag-free” brugeroplevelse, hvori elever/lærere kan arbejde på skærmen samtidig uden begrænsning. Skærmens indbyggede whiteboard understøtter mange dynamiske læringsværktøjer. På denne måde kan der nemt redigeres og deles illustrationer, tekst, Office dokumenter samt meget mere. Ligeså behøves der ikke at blive tilsluttet egen PC for at tilgå filer og lignende.

Denne touchskærm til undervisning har tillige indbygget trådløs overførsel via Displaynote. Her kan elev/lærer trådløst forbinde egen PC til skærmen via (1) et program man downloader på PC’en, eller (2) via et simpelt URL-link, hvorved der ikke er behov for at downloade nogen form for software overhovedet. Her indskriver man blot en unik og tilfældig generet kode som fremvises på skærmen, hvorefter den trådløse deling aktiveres fra egen PC til 

skærmen. Det smarte er ligeledes, at touch-delen også trådløst forbindes – og ikke kun lyd/billede. 

Demonstration af Newline ATLAS - touchskærm til undervisning

Vi giver altid glædeligt en demonstration af skærmen i vores showroom på Fabriksparken 14, 2600 Glostrup. Udfyld venligst nedenstående “Kontakt os” formular, hvorfra vi vender tilbage hurtigst muligt med tidspunkt for fremvisning.

Online trænings- og demo-sessioner om Newline ATLAS tilgængelige

Ønsker du at vide mere om dine Newline ATLAS produkter er der nu mulighed for at få online trænings- og demosessioner via Newlines online system. Du finder de forskellige sessioner samt ledige tider og booker her.

Du kan ligeledes læse mere ved at klikke på nedenstående brochure.