Barco Clickshare Conference

Trådløs tilslutning via clickshare til mødelokalets AV-udstyr ved BYOD meetings. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Barco Clickshare.

Clickshare til trådløs videokonference

Ønsker du at tage din virksomheds præsentationer og møder til det næste niveau? Barco Clickshare er den innovative løsning, der vil forvandle din måde at dele indhold på under møder, præsentationer og samarbejde på tværs af dit team.

Med Barco Clickshare behøver du ikke længere bekymre dig om besværlige kabler og tekniske problemer. Den trådløse teknologi gør det nemt at dele indhold fra din bærbare computer eller mobil enhed til en stor skærm med et enkelt klik. Dette gør dine møder mere effektive og eliminerer spildtid.

Flere brugere kan dele indhold samtidigt, hvilket gør det nemt at diskutere idéer og arbejde sammen i realtid. Dette øger produktiviteten og kreativiteten i din virksomhed. Barco Clickshare sikrer, at dit indhold vises med højeste kvalitet og skarphed på den store skærm. Uanset om du præsenterer billeder, videoer eller dokumenter, kan du stole på, at din præsentation er imponerende og professionel.

Sikkerhed er af højeste prioritet, når det kommer til at dele fortroligt indhold. I denne forbindelse tilbyder Barco Clickshare flere sikkerhedsniveauer med henblik på at beskytte dine data. Samtidig er Clickshare yderst brugervenligt, så alle i dit team kan bruge løsningen uden besvær.

Barco Clickshare Conference - international prisvinder

Barco har med Clickshare i juli 2021 vundet en Inavation Award for årets produkt i kategorien “Communication & Collaboration”. Dermed har Barco vundet intet mindre end otte internationale priser, siden de ramte markedet med deres fantastiske udstyr til trådløs konference.

En af de markante fordele ved clickshare er, at der ikke skal installeres software eller administreres andre applikationer for, at løsningen kan fungere – det er simpelt plug-and-play. Hertil etableres samme brugertilgang i alle møderum, ensbetydende med, at betjeningen af AV-udstyret ensartes

på tværs af alle lokaler, hvilket minimerer behovet for driftssupport. Da Clickshare tillige er et uafhængigt system i forhold til møderummets resterende AV-udstyr, kan løsningen nemt og enkelt integreres i allerede bestykkede lokaler, medens der omvendt altid kan integreres nyt AV-udstyr til løsningen på et senere tidspunkt.

Tre modeller - CX20, -30 og -50

Barco Clickshare tilbyder tre forskellige modeller i deres serie; hhv. Clickshare CX-20, CX-30 og CX-50. I CX-20 medfølger én USB-knap medens der i CX-30 og -50 medfølger 2 stk, hvilket medfører, at to mødedeltagere kan dele indhold fra skærmen

samtidig. Alle modeller undersøtter 4K UHD opløsning samt Airplay, Google Cast, Miracast mv. I de to større modeller understøttes tillige interaktivitet, hvilket blandt andet er brugbart i møder med touchskærme og PC’er.

Quick button

Endvidere er der integreret en “quick button” i Barco Clickshare Conference, hvilken medfører en lang række funktioner. Mødedeltager kan fx vælge, hvilket “vindue”, der ønskes at blive delt på skærm/projektor. Dette er et alternativt til, at hele skrivebordet som standard deles. Hertil kan mødedeltager ved hjælp af clickshare se en kopi på egen PC af præsentationen, som vises på skærm/projektor. Andre detaljer såsom lydregulering, kamera zoom mv kan ligeledes reguleres herfra.

Clickshare Collaboration App

Barco Clickshare app kan ligeledes downloades og benyttes på alle enheder (PC, Mac, Android og iOS). Via appen får man adgang til en lang række brugbare værktøjer såsom:

 

  • Pause: Man kan fryse præsentationen, som vises på mødelokalets skærm/projektor, mens man klargør det næste, der skal vises.
     

  • Moderation: Få en forhåndsvisning af alle dokumenter, for at kunne bestemme, hvad der skal deles med de resterende mødedeltagere.
     

  • Lokal visning af præsentation: Få en lokal oversigt over hvad der præsenteres i mødet, for derefter at kunne bestemme hvad der skal deles med eksterne mødedeltagere under et videomøde.

Ønsker du at høre mere om de spændende muligheder inden for Clickshare fra Barco, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en mail på info@best-av.dk. Du kan også vælge at udfylde nedenstående kontaktformular – eller læse mere om Barco Clickshare i brochuren, som du finder herunder.