Barco Clickshare Conference

Trådløs tilslutning via clickshare til mødelokalets AV-udstyr ved BYOD meetings. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Barco Clickshare.

Clickshare til trådløs videokonference

Ved online BYOD meetings, hvori mødedeltager aktivt tilslutter sin egen PC til videoudstyr i mødelokalet, har dette hidtil for det meste foregået kablet via HDMI/USB. Dette kan nu gøres trådløst med Barco Clickshare Conference. 

Trådløs tilslutning til AV-udstyr er efterhånden blevet forholdsvis moderne, da simple plug-and-play løsninger fjerner kabelrod og fysisk begrænsning på kabellængden. Det der ved mange løsninger hidtil har manglet, er tilslutning til USB-periferier (i.e. kamera) i mødelokalet. Clickshare åbner nu muligheden for, at en mødedeltager i løbet af få sekunder kan tilslutte egen PC til videoudstyr i lokalet ved hjælp af en simpel USB-knap.

Barco Clickshare Conference - international prisvinder

Barco har i juli 2021 vundet en Inavation Award for årets produkt i kategorien “Communication & Collaboration”. Dermed har Barco vundet intet mindre end otte internationale priser, siden de ramte markedet med deres fantastiske udstyr til trådløs konference.

En af de markante fordele ved clickshare er ligeledes, at der ikke skal installeres software eller administreres andre applikationer for, at løsningen kan fungere – det er simpelt plug-and-play. Hertil etableres samme brugertilgang i alle møderum, ensbetydende med, at betjeningen af AV-udstyret ensartes

på tværs af alle lokaler, hvilket minimerer behovet for driftssupport. Da clickshare tillige er et uafhængigt system i forhold til møderummets resterende AV-udstyr, kan løsningen nemt og enkelt integreres i allerede bestykkede lokaler, medens der omvendt altid kan integreres nyt AV-udstyr til løsningen på et senere tidspunkt.

Tre modeller - CX20, -30 og -50

Barco tilbyder tre forskellige modeller; hhv. Clickshare CX-20, CX-30 og CX-50. I CX-20 medfølger én USB-knap medens der i CX-30 og -50 medfølger 2 stk, hvilket medfører, at to mødedeltagere kan dele skærmindhold

samtidig. Alle modeller undersøtter 4K UHD opløsning samt Airplay, Google Cast, Miracast mv. I de to større modeller understøttes tillige interaktivitet, hvilket er brugbart i møder med touchskærme og PC’er.

Quick button

Endvidere er der integreret en “quick button” i Barco Clickshare Conference, hvilken medfører en lang række funktioner. Mødedeltager kan fx vælge, hvilket “vindue”, der ønskes at blive delt på skærm/projektor i modsætning til, at hele skrivebordet som standard deles. Hertil kan mødedeltager ved hjælp af clickshare se en kopi på egen PC af præsentationen, som vises på skærm/projektor. Andre detaljer såsom lydregulering, kamerazoom mv kan ligeledes reguleres herfra.

Clickshare Collaboration App

Barco Clickshare app kan ligeledes downloades og benyttes på alle enheder (PC, Mac, Android og iOS). Via appen får man adgang til en lang række brugbare værktøjer såsom:

 

  • Pause: Man kan fryse præsentationen, som vises på mødelokalets skærm/projektor, mens man klargør det næste, der skal vises.
     

  • Moderation: Få en forhåndsvisning af alle dokumenter, for at kunne bestemme, hvad der skal deles med de resterende mødedeltagere.
     

  • Lokal visning af præsentation: Få en lokal oversigt over hvad der præsenteres i mødet, for derefter at kunne bestemme hvad der skal deles med eksterne mødedeltagere under et videomøde.

Ønsker du at høre mere om de spændende muligheder inden for Clickshare fra Barco, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en mail på info@best-av.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular – eller læse mere om Barco Clickshare i brochuren, som du finder herunder.