Stem Ecosystem - løsningen til små og mellemstore møderum

Stem Ecosystem er en spændende produktnyhed fra Shure. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Stem Ecosystem.

Spændende nyhed fra Shure

Shure er netop kommet med en spændende produktnyhed til små og mellemstore møderum: Stem Ecosystem.
Her er der tale om et lydmæssigt økosystem, der giver dig frihed til at skabe, administrere og skalere lyden i dit møderum. Med systemet får du således en totalløsning i højeste kvalitet, samtidig med at der er fokus på brugervenlighed.

Du kender måske allerede Shures MXA serie, hvor løsningen først og fremmest fokuserer på præcision. Med Stem Ecosystem handler løsningen i endnu højere grad om brugervenlighed. Systemet er således nemt at installere, nemt at konfigurere – og så ser det godt ud!

Fra design til implementering

For at opnå den bedst mulige lydgengivelse kræver en totalløsning til et møderum som bekendt mere end blot en mikrofon. Det kræver et fuldt tilpasseligt lydøkosystem.

Systemet giver dig ikke alene friheden til at tilpasse løsningen akkurat dit behov og dit møderum. Systemet giver dig også mulighed for at spare dig tid og penge, da systemet ikke kræver programmering. Dermed kan du med løsningen udstyre alle dine møderum med fantastisk lyd, samtidig med at du holder dig inden for dit budget.

Stem Ecosystem giver dig masser af muligheder

Det smarte system fra Shure giver dig en lang række muligheder for at mikse og matche udstyret, præcis som du selv ønsker det. Hvad enten du ønsker højttalere til loft, bord eller væg, giver løsningen dig altid masser af muligheder for at opfylde lige netop dine behov og ønsker.

Stem Ecosystem er fuldt ud kompatibelt med Teams og Zoom

Systemet er fuldt ud kompatibelt med alle førende løsninger til onlinemøder – herunder naturligvis blandt andre Zoom og Teams.

Vil du vide mere om Stem Ecosystem

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om de mange muligheder, som systemet byder på, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Udfyld nedenstående kontaktformular, send os en mail på info@best-av.dk – eller ring til os på tlf. 7217 0150. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Du kan også læse om andre nyheder inden for AV udstyr her.