Yealink MVC400

Microsoft Teams Room for små og mellemstore mødelokaler. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Yealink.

Yealink MVC400 - et komplet system med brugervenlighed i højsædet

Yealink MVC400 er et Microsoft Teams certificeret videokonferencesystem, som omfatter:

  • Yealink UVC40 (alt-i-en USB videobar med indbygget 20 MP, AI-powered kamera, retningsbestemte mikrofoner og højtaler)

  • MTouch II (8″ touchpanel med en opløsning på 1280 x 800)

  • MCore Mini-PC (8th-gen Intel QUAD-CORE i5 processor, 128 GB SSD)

Systemet er ideelt til mødelokaler, hvori der er ønske om, at man ikke behøver at komme ind med egen PC for at afvikle mødet. Det vil sige modsætningsvis BYOD meetings), hvor der i stedet altid er en dedikeret videoklient klar i mødelokalet. Dette bærer mange fordele med sig. Det kan eksempelvis være, at man som mødedeltager ikke behøver

at bekymre sig om, hvilke tilslutningsmuligheder der er i lokalet osv. Mini-PC placeres typisk bag skærmen eller over nedsænket loftsplade. Touchpanel kan installeres via bordbrønd pænt og nydeligt på bordet, eller ved siden af skærmen på vægbeslag efter ønske. Videobaren placeres under skærm.

One-touch-to-join med Yealink MVC400

Der etableres et dedikeret Microsoft Teams Rooms, hvori der oprettes en ”ressource” i O365. Herfra skal mødedeltager invitere ”Mødelokalet” med i Outlook, når der oprettes et møde. Herfra vil mødelokalet være klar, og når mødedeltager vil starte mødet trykkes der blot ”Deltag”. Der skal altså ikke logges ind på egen bruger eller andet – det er simpelt ”one-touch-to-join”, hvorfra alt videoudstyr tænder (inklusive fx skærm).

Hvis en mødedeltager går ind i mødelokalet, og har glemt at invitere mødelokalet med i Outlook (sker typisk ved spontane møder), kan mødedeltager blot aktivere Bluetooth på egen PC. Herfra vil Microsoft Teams spørge mødedeltager om videoudstyr i ”Mødelokalet” ønskes benyttet, og herfra kan blot tilsluttes nemt til pågældende udstyr. Dette kaldes Proximity join, som er en nyere funktion fra Microsoft. Dog kan naturligvis også tilsluttes trådløst (via Yealinks WPP20 USB-knap, som beskrevet forneden) eller via USB-C kabel til touchpanel for kablet forbindelse i stedet.

Dynamisk workflow

Yealink UVC40 (videobar) har tre forskellige kameraindstillinger: “auto framing” hvilken zoomer ind på pågældende gruppe, som befinder sig i lokalet;  “speaker tracking” som zoomer hen på den enkelte, som taler; og naturligvis et statisk 133 vidvinklet preset. Hertil har videobaren indbygget en elektrisk “lens cap”, som automatisk (de)aktiveres afhængig af, om der er et møde igang med henblik på optimeret privacy.

Trådløs overførsel via Yealink WPP20

Til Yealink MVC400 kan tilkøbes Yealink WPP20, som er en USB-knap mødedeltager, kan isætte egen PC for at dele skærmindhold trådløst.

Således kan mødedeltager altså dele eget skærmindhold (1) trådløst via USB-knap, (2) kablet til touchpanel eller (3) via indbygget content-sharing i Microsoft Teams.