Case – Søstrene Grene

AV-løsning til Søstrene Grenes hovedkontor i Århus.

AV-løsning til Søstrene Grenes hovedkontor

Søstrene Grene er kendt af de fleste for deres mange butikker i hele landet. Siden åbningen af den første butik i 1973 har virksomheden ekspanderet kraftigt, og du kan således besøge 240 butikker, der er fordelt i 15 lande.

I forsommeren 2022 blev Best-AV hyret ind som samarbejdspartner på et omfattende AV-projekt. Projektet omfattede levering og montering af AV-udstyr i tre mødelokaler samt et direktionskontor på virksomhedens hovedkontor, der er beliggende i Århus.

Direktionskontor og mødelokale

Beliggende på femte sal med udsigt over havnemiljøet har virksomhedens direktion kontor. Her er der tale om et flot indrettet, lyst kontor med et stort lysindfald, hvor der er mødefaciliteter til 10 personer.

Til at optimere kontoret til onlinemøder er der leveret og monteret en 65″ LG skærm. Skærmen er monteret på væggen modsat det største lysindfald, der kommer fra havnesiden af bygningen. 

Lige under skærmen er der opsat en Poly, der er en simpel og intuitiv videobar. Poly er perfekt til mødelokaler af denne størrelse, og her er der tale om en løsning, der har fuld fokus på brugervenlig.

To små mødelokaler

På bygningens 4. sal finder du virksomhedens mødelokaler. Mødelokalerne er af variabel størrelse og har alle det til fælles, at de rustikke mure og det store lysindfald stiller store krav til AV-udstyrets formåen.

Valget af skærme til kontorerne faldt på henholdsvis LG 65″ og LG 75″, der for det ene kontors vedkommende er monteret på væggen. I de to andre kontorer er skærmen monteret på et solidt, transportabelt stativ for fleksibilitetens og mobiltetens skyld. 

Poly til onlinemøder

Som det er tilfældet på direktionskontoret, er valget af videomødebar til de tre mødelokaler faldet på Poly. Som tidligere nævnt er Poly perfekt til de mindre og mellemstore mødelokaler, og videobaren leverer altid et højkvalitets onlinemøde med avanceret kamerafunktionalitet, sublim lyd og hurtig trådløs tilslutning. Og så er det hele endda indbygget i én videobar. 

Nem betjening

Til at betjene udstyret i de forskellige lokaler er der installeret TC8 touch paneler fra Poly. 

Det intuitive touch-interface giver brugeren let adgang til onlinemøder. Panelets slanke design har en 8″ højopløselig touch skærm, og her er der fuld fokus på brugervenligheden: Med et klik på skærmen er brugeren i gang og kan dele indhold på et øjeblik. På den måde er der altid fuld fokus på mødet – frem for teknikken.

Vil du vide mere om løsninger til mødelokaler?

Hvis du ønsker at høre mere om AV-udstyr og løsninger til mødelokaler? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en mail på info@best-av.dk. Du kan også vælge at udfylde nedenstående kontaktformular.

Du kan også læse mere om Poly X30 og X50, der er brugt i løsningen, her.