Case – Hugo Boss

AV-udstyr til Hugo Boss’ hovedkontor i København. En løsning, der omfattede AV-udstyr til virksomhedens to mødelokaler.

AV-løsning til Hugo Boss

Hugo Boss er et tysk beklædningsfirma, der gennem en lang årrække har haft et stærkt brand inden for tøj og beklædning.

Den skandinaviske afdeling af det tyske firma har domicil på Støberigade i København, hvor virksomheden ud over en lang række kontorer, kantine, reception og fællesområde har to mødelokaler.

I forbindelse med en modernisering af de to mødelokaler blev Best-AV valgt som samarbejdspartner på en løsning, der er tiltænkt onlinemøder.

Valget faldt på Yealink

De to mødelokaler er identiske, hvad angår størrelse og indretning. Derfor var det nærliggende, at de to lokaler skulle have ensartede AV-løsninger. I denne henseende faldt valget på Yealink, der har positioneret sig som en af de mest sikre valg, når det kommer til udstyr til onlinemøder.

Nærmere betegnet faldt valget på Yealink UVC40, der er en fremragende videomødebar, hvor funktionalitet, design og stabilitet er i hovedsædet. Videobaren er opsat i begge mødelokaler – lige under de til formålet opsatte LG 65″ skærme.

Nem betjening - og en skjult PC

Med Yealink er der altid fokus på brugervenlighed, og i den forbindelse var det helt naturligt, at valget af betjeningspanel faldt på touchpanelet fra Yealink.

Panelet er opsat ved siden af skærmen, og med et enkelt tryk aktiveres systemet med de tilpassede funktioner.

Herudover skulle der opsættes en Yealink mini-PC til styring af systemet.

Da betjeningspanelet som nævnt er monteret centralt ved siden af skærmen, var det nærliggende at opsætte mini-PC’en bag skærmen, således at den ikke ødelægger det visuelle og æstetiske indtryk i løsningen.

Dermed kan man ikke se mini-PC’en – med mindre man kigger grundigt efter bag skærmen.

Vil du vide mere om AV til mødelokaler?

AV-løsningen til Hugo Boss’ to mødelokaler er et eksempel på en AV-løsning til mindre mødelokaler, hvor det skal være muligt at afholde onlinemøder. 

Ønsker du at vide mere om AV-løsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med udstyr til jeres mødelokaler? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en mail på info@best-av.dk. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular.