Case: Møltrup

AV-løsning omfattende komplet lydanlæg til den store og lille multisal. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om AV-løsninger til multisale.

AV-løsning til de to multisale på Møltrup Optagelseshjem

I smukke omgivelser lidt uden for Herning ligger Møltrup Optagelseshjem, der er et hjem, hvor mænd kan finde hjælp til at tage livet op på ny.

Møltrup Optagelseshjem bygger på et kristent grundlag, og hjemmet betragter sig selv som en del af det frivillige folkekirkelige diakonale arbejde. Mændene betragtes ikke som klienter, men som mennesker, der kommer til Møltrup for at være med til at drive gården.

To multisale - en samlet løsning

Som del af en modernisering af AV-udstyret blev Best-AV valgt til at levere og installere 10 højttalere fordelt på den store og den lille multisal. 

I den forbindelse blev to mikrofoner implementeret, og systemet opsat således, at mikrofonerne kan fragtes imellem de to sale. På denne måde kan mikrofonerne benyttes begge steder.

Lyden fra mikrofonerne kan komme ud i begge sale samtidig, eller lyden kan zoneinddeles.

Teleslyngeforstærkere en del af løsningen

Som en del af projektet har Best-AV også leveret og installeret to Ampetronic teleslyngeforstærkere til singleloop samt en Ampetronic teleslyngeforstærker til multiloop.