AV-løsning til 3

Omfattende AV-løsning med billede, lys og lyd til såvel atrium som møderum hos 3 i Carlsbergbyen.

AV-løsning til atrium og møderum hos 3

3 er en af Danmarks førende leverandører af mobiltelefoni og dataforbindelser. Kort før årsskiftet flyttede 3 ind i det nye og flotte Bønecke Hus i Carlsbergbyen, hvorfra virksomheden beskæftiger ca. 700 medarbejdere.

I forbindelse med flytningen til det nye domicil blev Best-AV valgt som leverandør og samarbejdspartner på en omfattende AV-løsning til virksomhedens atrium og mødelokale.


Scene med lyd, lys og billede

I virksomhedens stueetage – og i direkte forlængelse af indgang og reception – ligger det flotte atrium, der er præget af det imponerende loftsparti, der udgøres af glas, hvorfra der er et stort lysindfald.

Her er der leveret og etableret en mobil scene til diverse arrangementer og events, hvortil der tillige er leveret og opsat scenetæppe og scenelys.

Bag scenen – på atriummets endevæg – er der monteret en AVD LED-væg. Væggen måler 576 x 336 cm, og leverer en opløsning i hele 3648×2128 pixels (800 nits). Til at supplere LED-væggen er der leveret en støtteskærm i form af en LG 65″ skærm. Denne skærm er monteret på en mobil gulvstander, så skærmen let og behændigt kan transporteres frem og tilbage.


Omfattende lydløsning

Til at forsyne atriummet med den helt perfekte lyd er der leveret og monteret en ganske omfattende løsning.

På hver sin side af LED-væggen er der monteret en Aimline højttaler, der er monteret på væggen. Valg af farve faldt på hvid, så højttalerne på bedst mulig vis passer ind i atriummets design.

Højttalerne er suppleret af to mobile Aimline Alsub subwoofere. Hermed er der mulighed for at skjule subwooferne, når de ikke skal bruges – og hurtigt trille subwooferne ind, når et arrangement skal byde på en ekstra kraftig bas.

Hvad angår mikrofoner, faldt valget på Shure, der er kendt som en af markedets absolut førende mærker inden for lyd. Beltpack, headset, håndholdte mikrofoner og en opladerstation udgør således løsningen, hvad angår mikrofoner.

Til at styre den omfattende lydløsning er der leveret og konfigureret en mobil lydmixer, der styres af QSC/Dante. Med valget af en mobil løsning er det nemt at rulle lydmixeren væk, så den ikke fylder unødigt i atriummet.


Videoproduktion og streaming fra atrium

På 1. sal – med frit udsyn til scenen i stueetagen – i virksomhedens atrium er der etableret en lille afdeling til videoproduktion og streaming.

Her er der leveret og installeret såvel kamera som mixer.

Kameraet er placeret, så der er frit udsyn til scenen. På den måde opnås det bedst mulige billede, når der skal optages og streames fra atriummet.

Mixeren gør det nemt at styre hele teknikken fra et og samme sted, og således er der tale om en komplet løsning til styring af teknik såvel som direkte streaming af diverse events og arrangementer.


Højttalere og mikrofoner til mødelokale

På 1. sal ligger mødelokalet, der bærer navnet Østrig, og som har plads til ca. 40 personer.

Til lokalet er der leveret og monteret en lydløsning i form af Bose lofthøjttalere og Shure loftmikrofoner. Hermed er der foretaget et valg af lydløsning ud fra både æstetik og teknologi, da netop Bose og Shure er kendt for deres evne til at levere højeste kvalitet i et fantastisk design og udseende.


Vil du vide mere om AV-løsningen til 3

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller du vil høre mere om løsningen til 3. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en mail på info@best-av.dk.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder.