Case - Gladsaxe Bibliotek

AV-løsning med blandt andet projektor og lærred til Gladsaxe Bibliotek. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om AV-løsninger til biblioteker.  

AV-løsning til Gladsaxe Bibliotek

Gladsaxe Bibliotek er beliggende på Søborg Hovedgade i det nordlige København. I forbindelse med en modernisering af AV-udstyret har Best-AV leveret og installeret udstyr inden for billede og lyd til flere af bibliotekets mange lokaler.

LED skærme

I flere af bibliotekets lokaler er der opsat LED skærme. Blandt andet i bibliotekets møderum, hvor der på væggen er opsat en 86″ skærm.

I forlængelse heraf er der tillige leveret en transportabel LED skærm, der via et stabilt stativ med hjul let kan transporteres mellem de forskellige lokaler.

Projektor og lærred i foredragssalen

I bibliotekets foredragssal er der leveret og monteret kameraer, projektor, lærred og højttalere. Lærredet er påmonteret væggen, mens projektor og kameraer er diskret monteret i loftet, således at der hverken er ledninger eller tekniks udstyr, der generer øjet i forbindelser med foredrag og arrangementer i salen.

Herudover er der opsat højttalere på væggen på den sådan måde, at lyden fordeles bedst muligt i hele salen. På den måde modtager alle tilhørere – ligegyldigt hvor i salen de sidder, den bedst mulige lyd.

Brugervenligheden er essentiel

Brugermæssigt skulle løsningen opsættes således, at systemet skal være så let at bruge som muligt. I den henseende faldt valget på et Neets touch panel, hvor brugervenligheden er i top. Med et enkelt klik tilgår du systemet, og via panelet tilgår du let de funktioner, der er tilvalgt til systemet.