Case - Messiaskirken

AV-løsning med projektor og lærred til kirke med beliggenhed i Charlottenlund. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om AV-løsninger til kirker.

Moderne AV-udstyr til Messiaskirken

Messiaskirken er beliggende på Hartmannsvej i Charlottenlund. Kirken er tegnet af arkitekt Carl Schiøtz og blev rejst 1918-1926. Første fase af byggeriet omfattede oprindeligt kun et menighedshus, men  siden kom kirkebygningen til. Kirken er opført i nybarok stil med enkelte gotiske tudor-indslag. Kirkens interiør blev ombygget i enklere former i 1960’erne.

Projektor og lærredløsning i kirkerummet

Der var fra kirkens side udtrykt et ønske om, at få installeret et stort lærred, som det skulle være muligt at gå under, når det er kørt ned.

Løsningen blev et motoriseret lærred i størrelsen 500 x 312 cm, hvor kassetten er gemt bag buen i Koret, og hvor monteringen er opsat på kirkens loft.

Projektoren er er en Panasonic Laserprojektor på 13.000 ANSI-lumen i WUXGA. Med denne løsning har kirken fået et flot og lysstærkt billede i høj opløsning, og projektoren er diskret og elegant placeret over indgang til kirken.

Brugervenligheden er i fokus

For at opnå så brugervenlig en løsning som muligt er der implementeret en Barco Clickshare tilslutning, hvor der i praksis er tale om en trådløs tilslutning. I denne løsning kan der både benyttes Windows PC, MAC og Ipad som tilslutning. 

I denne forbindelse er der monteret en autoboks. Denne boks registrerer selv, når der tilsluttes en PC, eller når der tilkobles direkte trådløst med IPAD. Herefter starter  autoboksen starter automatisk projektoren, og lærredet ruller selv ned. Når PC-knap eller IPAD kobles fra, så slukker projektoren, og lærred ruller op i kassetten bag buen. PC-lyd justeres direkte på PC eller lydanlæg