Case - KAB

AV-løsning med billede og lyd til KAB i forbindelse med flytning til nyt domicil. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om AV-løsninger med billede og lyd.

KAB – omfattende AV-løsning med billede og lyd

Boligadministrationsselskabet KAB, som udlejer og administrerer ca. 60.000 almene boliger i hovedstadsområdet, flyttede i 2020 hovedsæde fra de tidligere lokaler på Vester Voldgade til et helt nyopført domicil centralt beliggende på Enghavevej 81 i Kgs. Enghave.

Det nye og moderne KAB-hus har en størrelse på ca. 7.400 m2 og plads til 400 medarbejdere. KAB-huset er et mødested for bestyrelser, medarbejdere og kunder fra hele regionen. I forbindelse med flytningen blev Best-AV hyret som samarbejdspartner på en omfattende AV-løsning, der omfattede levering, installation og servicering af billede og lyd

Stueetagen

I stueetagen er der opsat fire lærreder og fire laserprojektorer og højttalere samt Neets paneler og touch paneler til styring af teknikken. I husets kantiner er der installeret 11 Bose lofthøjttalere, forstærkere samt en BIAMP audiomatrix, ligesom der er leveret headset og håndholdt mikrofon. Herudover er der installeret Neets touch vægpaneler samt et rackskab.

Billedsalen

Til Billedsalen, der ligeledes er placeret i stueetagen, er der leveret og installeret syv Bose lofthøjttalere, forstærker samt en BIAMP audiomatrix. Herudover er der leveret mikrofoner som henholdsvis headset og håndholdt mikrofon samt Neets touch vægpaneler og et rackskab.

Skærmløsninger

Ved indgangspartiet er der er opsat ni 49” LED skærme til at køre i drift 24/7. På denne måde oplever husets gæster en elegant og aktiv teknisk modtagelse, når de træder ind i huset. I stueetagens mødelokaler er der leveret og installeret otte LED skærme i størrelser fra 55” til 98”- alle sammen naturligvis i UHD. Som supplement til skærmene er der opsat syv 7” interaktive VisioSign skærme til bookning af mødelokalerne.

1. sal

På bygningens 1. sal er der opsat syv LED skærme i variabel størrelse – fra 55” til 75” i UHD.

I forbindelse med denne løsning er virksomhedens eksisterende Poly Studio USB videobarer genanvendt. Som supplement til dette er syv VisioSign Blackline 7” Lux mødebookingskærme samt to Lenovo HUB 500 leveret og installeret.

2. sal

vise et separat billede. Enhver informationsskærm er i denne henseende kombineret via en 4×4 HDBaseT Matrix, som tillige giver mulighed for at trække lyd ud til lofthøjtalere. Installationen er lavet således, at der er mulighed for at trække lyden direkte ud igennem denne videovæg.

3. sal

På 3. sal er der opsat syv LED skærme i variabel størrelse – fra 55” til 75” i UHD. Til disse er der leveret og installeret to Poly Studio USB videobarer. Som supplement til dette er syv VisioSign Blackline 7” Lux mødebookingskærme samt to Lenovo HUB 500 installeret.

4. sal

På 4. sal er der opsat 10 stk. LED skærme i variabel størrelse – som i de øvrige tilfælde fra 55” til 75” i UHD. Til disse er der leveret og installeret fire Poly Studio USB videobarer. Som supplement til dette er 10 VisioSign Blackline 7” Lux mødebookingskærme samt tre Lenovo HUB 500 installeret. 

Som supplement til ovenstående løsning, er der tillige leveret software til mødeforplejning og Outlook add-in med dertil hørende abonnement.