Kom til inspirationsdag

Få inspiration, vind præmier og oplev de seneste nyheder inden for AV-verdenen til vores store inspirationsdag 26/10.

Spændende AV-event i Glostrup

Mere end 100 deltagere, et væld af spændende AV-nyheder og masser af inspiration og præmier. Det var nogle af ingredienserne, da vi sidste år inviterede til AV-event.

Vi gentager nu succesen og slår dørene op til en spændende dag med masser af inspiration. Det hele finder sted på vores adresse i Glostrup torsdag den 26. oktober 2023 fra klokken 13-16.

Mød leverandørerne

Bliv inspireret og kom helt up-to-date med, hvad der rører sig af nyheder og produkter inden for AV-verdenen, når ca. 20 forskellige leverandører vil være repræsenteret med nogle af deres seneste og mest spændende AV-nyheder. De navne, du ser ovenfor, er blot nogle få af de spændende brands, du kan opleve på dagen.

Vind præmier og smag lækker vin

Der vil på dagen være mulighed for at deltage i konkurrencen om en række præmier. 

Herudover vil der være tapas. Der vil også være mulighed for at smage gode vine. I den forbindelse vil Vin & Historier selv være til stede og give smagsprøver på vine fra deres sortiment.

Hvor, hvornår og hvordan

Arrangementet finder sted torsdag den 26. oktober kl. 13-16 hos Best-AV på Fabriksparken 14, 2600 Glostrup. 

Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu ved at sende en mail med navn, virksomhed, mailadresse og telefonnummer på kk@best-av.dk. Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.


Tilmeld dig nu og vind en touchskærm fra Newline

Der er som nævnt et begrænset antal pladser til arrangementet, så tøv ikke med at tilmelde dig allerede nu.

Som en ekstra bonus trækker vi lod om en Newline Flex blandt de første 30 tilmeldinger. Flex er den prisbelønnede touchskærm fra Newline og har en værdi a 5.995 kr. og udtrækkes tilfældigt blandt de første 30 personer, der tilmelder sig arrangementet.

Du kan læse mere om Newline Flex her.