Kom til inspirationsdag

Få inspiration, hør fagligt oplæg om AI og oplev de seneste nyheder inden for AV-verdenen til vores store inspirationsdag 19/9.

Oplev en verden af spændende AV-nyheder

Over 100 deltagere, et væld af spændende AV-nyheder og masser af inspiration og præmier. Det var nogle af ingredienserne, da vi sidste år inviterede til AV-event.

Vi gentager nu succesen og slår dørene op til en spændende dag med masser af inspiration. Det hele finder sted på vores adresse i Glostrup torsdag den 9. september 2024 fra klokken 12-16.


Mød leverandørerne

Bliv inspireret og kom helt up-to-date med, hvad der rører sig af nyheder og produkter inden for AV-verdenen, når ca. 20 forskellige leverandører vil være repræsenteret med nogle af deres seneste og mest spændende AV-nyheder. De navne, du ser ovenfor, er blot nogle få af de spændende brands, du kan opleve på dagen.

AI i møderummet v. Mette Finnemann

Hør Mette Finnemann, Business Development Manager hos TD Synnex og specialist i Microsoft Teams Rooms, fortælle om, hvordan AI kan assistere dig før, under og efter møder. Forstå hvordan f.eks. CoPilot kan hjælpe dig med resume, opsummering af action punkter og meget mere.

Hvor, hvornår og hvordan

Arrangementet finder sted torsdag den 9. september kl. 12-16 hos Best-AV på Fabriksparken 14, 2600 Glostrup. 

Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig nu ved at sende en mail med navn, virksomhed, mailadresse og telefonnummer på ja@best-av.dk. Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.