FMJ bliver Best-AV Vest

FMJ AV-indretning & Teknik ApS bliver til Best-AV Vest ApS.

FMJ AV-indretning & Teknik ApS bliver til Best-AV Vest ApS

Best-AV A/S har pr. 01.07.2022 købt 50% af ejerskabet af virksomheden FMJ AV-indretning & Teknik ApS, hvorfor FMJ AV-indretning & Teknik ApS pr. 01.07.2022 skifter navn til Best-AV Vest ApS.

Fusion af kompetencer

Købet sker med baggrund i ønsket om at fusionere de to virksomheders kompetencer og dermed stå endnu stærkere i arbejdet med at levere de bedste AV-løsninger til virksomheder og organisationer i hele Danmark.

Et fælles ståsted

Jan Andersen, CEO i Best-AV A/S, fortæller: ”Med købet af FMJ ønsker vi at skabe et fælles ståsted, hvor en kombination af vores styrker og kompetencer vil komme nuværende og kommende kunder til gode. Det er vores ambition at vi med købet i de kommende år kommer til at stå endnu stærkere i Jylland såvel som i resten af Danmark”.


Om FMJ AV-indretning & Teknik

FMJ AV-indretning & Teknik ApS er beliggende i Vejle og beskæftiger tre medarbejdere.

Virksomheden startede som leverandør af AV-løsninger i 1969. Siden da har fokus været på at indrette konference-, undervisnings- og mødelokaler med tekniske hjælpemidler, som gør kommunikation levende og tydelig.

Blandt virksomhedens mange kunder finder man bl.a. PwC, KMD, Langelandsfortet, Fredericia Kommune og Sørup Herregård.

Virksomheden har indtil 01.07.2022 været ejet og ledet af Morten Foget Østergaard. Morten ejer efter købet fortsat 50% af virksomheden, og Morten fortsætter som direktør i det nye Best-AV Vest ApS.