Whiteboards – ny case

Flytbare whiteboards til undervisningslokalerne på Vestjysk Gymnasium i Tarm.

Levering af flytbare whiteboards til Vestjysk Gymnasium Tarm

Vestjysk Gymnasium Tarm er beliggende midt i Tarm i det vestlige Jylland. Gymnasiet er hjemsted for elever på STX og HF og har ca. 400 elever i alt.

Til gymnasiets mange undervisningslokaler er der leveret 120 whiteboards.

Selve monteringen har det tekniske personale på uddannelsesstedet selv stået for, og Best-AV har derfor udelukkende fungeret som samarbejdspartner på udvælgelse og levering af de pågældende whiteboards til skolen.

Det smarte ved netop denne løsning er, at alle whiteboards er monteret i skinner, således at hvert whiteboard kan flyttes til højre og venstre. Det giver en langt større smidighed og fleksibilitet i løsningen end fast monterede whiteboards.

Herudover har whiteboards som bekendt den helt åbenlyse fordel, at de er nemme at bruge og ikke mindst nemme at rengøre og vedligeholde.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om whiteboards og de mange muligheder inden for dette område, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en mail på info@best-av.dk. Alternativt er du naturligvis også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst her på siden.