Case – Sticks’n’Sushi

AV-udstyr til Sticks’n’Sushis hovedkontor i København. En løsning, der omfattede AV-udstyr til virksomhedens to mødelokaler samt auditorium.

AV-løsning til Sticks'n'Sushis hovedkontor

Med beliggenhed i Nansensgade i den centrale af København finder vi restaurations-kæden Sticks’n’Sushis hovedkontor. Hovedkontoret omfatter to etager og beskæftiger alene på kontorene ca. 35 medarbejdere.

Totalløsning til auditorium

Virksomhedens auditorium er beliggende midt i bygningens stueetage. Rummet bruges først og fremmest til undervisning af de nye medarbejdere i Stick’s’Sushi men kan også benyttes til firmaarrangementer og lignende events, da rummet har plads til 20 personer.

Ved projektets start var der i auditoriet allerede projektor såvel som lærred. Disse blev afmonteret for at gøre plads til en komplet løsning, der omfatter:

  • 98″ LG skærm
  • Yealink Mini PC
  • Yealink UVC84 PTZ kamera (til brug i bl.a undervisning)
  • Yealink AV hub

Til at betjene løsningen er der installeret et touch panel fra Yealink. Det gør løsningen nem og hurtig at betjene, og så er Sticks’n’Sushi med Yealink sikret en driftssikker løsning.

Endelig er de højttalere, som Sticks’n’Sushi allerede var i besiddelse af, genbrugt og implementeret i løsningen.

Microsoft Teams Rooms løsning til mødelokalerne

Virksomhedens to mødelokaler er beliggende i helholdsvis stueetagen og på 1. sal. Ved installationen af den nye AV-løsning var der et ønske om at genbruge de allerede opsatte skærme. 

Valget af onlinemødeudstyr faldt for begge mødelokalers vedkommende på en videomødebar fra Yealink. Hver af de to videomødebarer er opsat under hver deres skærm. 

Videomødebarer fra Yealink udmærker sig på indtil flere punkter. Naturligvis er teknikken, der understøtter Microsoft Teams Rooms afgørende for valget af netop denne type videomødebar. Men også brugervenligheden samt designet på videobaren har været med til at skabe grundlag for valget af AV-udstyret.

Vil du vide med om AV-løsninger til mødelokaler eller auditorier

AV-løsningen til Sticks’n’Sushi er et af vores mange projekter, der omfatter levering og montering af AV-udstyr til mødelokaler og auditorier. Ønsker du at høre mere om løsningen til Sticks’n’Sushi, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150, send os en mail på info@best-av.dk – eller udfyld nedenstående kontaktformular.