Case – Henning Mortensen

AV-løsning til Henning Mortensens domicil i Silkeborg.

AV-løsning til mødelokaler og kantine

Henning Mortensen a/s er håndværker og teknikentreprenør med vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler under samme tag.

I forbindelse med etableringen af et nyt domicil i Silkeborg blev Best-AV hyret ind som leverandør og installatør på en omfattende AV-løsning med både billede og lyd.

Mødelokaler i stuetagen og på 1. sal

Virksomheden er på matriklen indrettet således, at man blandt mange kontorer også finder fem mødelokaler.

De fem mødelokaler er af variabel størrelse, men ens for alle mødelokaler er dog, at de alle er meget lyse. 

Det store lysindfald fra de store glasvægge og de lyse vægge dannede derfor betingelserne for det endelige valg af AV-udstyr.

Skærme, lofthøjttalere og videobarer

Til de fem mødelokaler er udstyret, der består af skærme, højttalere og videobarer, som nævnt udvalgt nøje ud fra de betingelser, der er til stede som følge af arkitektur og lysindfald. Dermed var funktionalitet, brugervenlighed og visuelt design tre variabler, der alle skulle tages højde for.

Valget af skærme faldt på Philips. I alle fem mødelokaler er der opsat en 65″ skærm, der er placeret strategisk på væggen, således at alle mødedeltagere altid har frit udsyn til skærmen.

I tillæg til dette er der under skærmen i tre af de fem mødelokaler opsat en videobar til brug i onlinemøder. Her faldt valget på Yealink MVC400, der med sin høje driftssikkerhed og sit elegante design passer perfekt ind i lokalerne.

Endelig er der i tre af de fem mødelokaler leveret og installeret en lofthøjttaler. Her er avlget faldet på Yealink VCM38, der med sit diskrete og elegante design falder naturligt ind i loftet.

Brugervenlig betjening med Yealink

For en nem og tilgængelig betjening af AV-udstyret skulle der udvælges det helt rette betjeningspanel til hvert af de fem mødelokaler.

Her faldt valget på endnu et Yealink produkt.

Nærmere betegnet faldt valget på Yealink, der med sit stilrene design er blevet monteret på væggen, hvor det falder perfekt ind i lokalet. Her er der tale om et produkt, hvor brugervenligheden er helt i top.

Kantine

Virksomheden har en stor kantine, hvor der er plads til ca. 120 personer. Kantinen bruges i det daglige til frokost, men der var et ønske om at udnytte det store, lyse lokale til eventuelle fremvisninger og præsentationer i forbindelse med arrangementer i virksomheden.

Lærred og projektor

Valget af lærred til kantinen faldt på et Grandview motorlærred. Her er tale om et stort lærred, der måler 360 cm i bredden. Lærredet er monteret midt mellem to høje vinduer for at skabe den bedst mulige balance mellem lys og mørke i det store, lyse lokale.

Projektoren, der er opsat i loftet, er en Panasonic PT-VMZ60, der er en 6000 lumens laserprojektor i højeste kvalitet. 

Lydløsning med højttalere, mixer og forstærker

Lyden i kantinen leveres af to Audac søjlehøjttalere på 240W, der er opsat ved siden af det store lærred. Højttalerne har et elegant design, der falder naturligt ind i arkitekturen.

Til at distribuere og fordele lyden bedst muligt i kantinen er der leveret og installeret en Audio-Technica mixer samt en Monacor forstærker.

Herudover er der tillige leveret og installeret mikrofonløsninger til de arrangementer, hvor der kræves tale. Her er valget faldet på Shure, der er en af de ledende på markedet.

Nærmere beskrevet faldt valget på J53, der er en håndholdt mikrofon fra Shure. Herudover er der som del i denne løsning leveret og installeret et Shure HCM headset.