Case – Good Food Group

I forbindelse med flytning til ny adresse fik Good Food Group leveret og installeret en omfattende AV-løsning, der omfattede AV-udstyr til mødelokaler, mødebokse og lounges.

AV-løsning til Good Food Group

Good Food Group fremstiller, importerer og sælger en bred vifte af konventionelle, økologiske og plantebaserede kvalitetsfødevarer.

Virksomheden blev grundlagt i 1951 og beskæftiger 92 ansatte. Fra at være en familieejet virksomhed er Good Food Group i dag ejet af den danske kapitalfond Maj Invest.

I efteråret 2022 flyttede virksomheden til en helt ny bygning på Herredsvej i Vejle. I den forbindelse blev Best-AV hyret som samarbejdspartner på en omfattende AV-løsning, der omfatter billede og lyd til mødelokaler, mødebokse og lounges.


Mødelokaler

På den nye adresse på Herredsvej i Vejle råder Good Food Group over hele 12 mødelokaler og mødebokse, der alle er af variabel størrelse.

Det var dog helt naturligt, at mødelokalerne på trods af deres forskellige størrelser og arkitektoniske indretning fik leveret det samme udstyr. Det skyldes naturligvis, at brugervenligheden skal være så stor som muligt, og i den henseende faldt valget på LG skærme, der dog varierer i størrelsen fra 75″ til 86″.

Herudover udgøres AV-løsningen til mødelokalerne af Yealink mødevideobarer samt Yealink kameraer og loftmikrofoner, der ikke alene udmærker sig på det elegante design men også den store ydeevne og driftssikkerhed.

Endelig er der til mødelokalerne leveret Clickshare fra Barco. det sikrer, at alle brugere hurtigt og nemt kan tilslutte deres egen PC mødelokalets udstyr – uden brug af kabler, installationer og stribevis af manualer.


Transportable skærme

Som supplement til ovenstående udstyr til mødelokalerne havde Good Food Group tillige et ønske om løsning i form af transportable skærme.

Valget faldt her på Newline ATLAS 86″ skærme. Netop dette valg giver muligheden for at udnytte en lang række funktioner, som ATLAS er født med – herunder touchskærm.

Under skærmen er tillige monteret en Yealink videomødebar, således at løsningen altid kan benyttes til undervisning, demonstrationer såvel som onlinemøder. Endeligt er løsningen monteret på et dertil udformet stativ. Stativet er særdeles robust, og trods dets vægt er det nemt at køre rundt med, således at løsningen er så smidig som muligt.

Mødebokse

Som supplement til mødelokalerne er der indrettet små mødebokse. Der er her tale om små rum med plads til to personer, der kan holde onlinemøder.

Til disse mødebokse er der leveret 55″ og 65″ skærme fra LG. Under hver skærm er der – ligesom i mødelokalerne – leveret og monteret en Yealink videomødebar. Dette er også her suppleret med Clickshare fra Barco, der gør det let og hurtigt at tilslutte egen PC til mødeboksenes AV-udstyr.


Lounge i receptionen

I direkte forlængelse af indgangsdøren ligger receptionen. I denne ligger også stueetagens loungeområde. Den smukke arkitektoniske udformning af rummet og det store lysindfald har skabt nogle særdeles flotte rammer for loungen, der udgør den ene side af rummet. 

Her er der monteret en 75″ LG skærm, hvor det er muligt at lave informationsdeling via software eller modtage TV-signal, hvis dette ønskes.


Lounge på 1. sal

På bygningen 1. sal er der indrettet en mindre lounge. Loungen er opsat op til et gulv til loft vindue, der skaber et stort lysindfald, og har plads til fire siddende personer. 

Også til denne lounge er der leveret og monteret en elegant skærmløsning i form af en 75″ LG skærm, hvor det ligesom i receptionsloungen er muligt at dele informationer eller vise TV-signal.


Vil du vide mere om AV-løsninger til virksomheder?

Såfremt du ønsker at høre mere om AV-løsningen til Good Food Group, eller du har spørgsmål til AV-løsninger til virksomheder, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150, send os en mail på info@best-av.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular.