AV til Controlled Polymers

Stor AV-løsning til Controlled Polymers. En løsning, der indeholdt billede og lyd til mødelokaler, direktionskontor, kantine og fællesområder.

Omfattende AV-løsning til Controlled Polymers

Controlled Polymers er en jysk virksomhed, der beskæftiger sig med produktion og levering af Compounds og Masterbatches til forskellige industrier. Virksomheden er beliggende i Ribe.

I forbindelse med en udvidelse af det eksisterende domicil i form af en helt ny tilbygning blev Best-AV valgt som leverandør på en omfattende AV-løsning, der blandt andet indbefatter lys og billede til virksomhedens mødelokaler, kantine og fællesområder.Yealink til fire mødelokaler

Fordelt over to etager har virksomheden fire mødelokaler i variabel størrelse og udformning. 

Valget af videoudstyret til mødelokalerne faldt på Yealink, der er kendt for deres høje kvalitetsniveau – både hvad angår driftssikkerhed og stabiltet såvel som design og æstetik. Der er således leveret og installeret Yealink videomødebar i alle fire mødelokaler, ligesom der er installeret Yealink Team Rooms paneler.

Herudover er der – afhængigt af mødelokalet størrelse – installeret lofthøjttalere fra EV eller Yealink, Neets kontrolpaneler med 8 knapper samt Yealinks WPP20 dongle til trådløs deling af indhold.Newline skærme til mødelokalerne

Hvad angår skærme til mødelokalerne faldt valget på Lyra 65″ skærme. Lyra er et nyt produkt fra det anerkendte Newline, og her er der tale om touchskærme i højeste kvalitet. Dermed kan skærmene bruges til almindelige møder såvel som online og hybridmøder.


Informationsskærme på fællesarealerne

Til virksomhedens fællesarealer – det være sig gange såvel som produktionshaller – er der leveret otte skærme i størrelsen 43″ og 50″. Skærmene er opsat i øjenhøjde med henblik på informationsdeling af forskellig art.

Til at styre informationsflowet er der leveret en Smartsign løsning, der er en software, der gør det let at styre indholdet på de forskellige skærme fra en central arbejdsstation på en yderst brugervenlig måde.


Lyd og billede til kantinen

Til virksomhedens kantine, der har plads til ca. 20 personer er der leveret og monteret en 86″ skærm, der er tilkoblet Smartsign løsningen, der er beskrevet ovenfor.

Herudover er der under skærmen monteret en Yealink UVC40 videomødebar samt en trådløs mikrofon med dertil hørende oplader. 

Endelig er der installeret seks EV lofthøjttalere samt en forstærker, hvilket bevirker, at kantinen er fuldt ud kompatibel til onlinemøder såvel som oplæg og diverse arrangementer.


Online mødeudstyr til direktionskontoret

Til direktionskontoret, der er beliggende på 1. sal af bygningen, er leveret en løsing til brug for online og hybridmøder.

På væggen ved siden af lokalets indgang er der opsat en 50″ skærm. Under denne er der installeret en Yealink UVC40, der er en brugervenlig all-in-one videomødebar. Dermed er der på tværs af alle lokaler ensartethed i AV-udstyret, hvilket gør alt AV-udstyret nemt og overskueligt at benytte for brugerne.


Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om AV-løsningen til Controlled Polymers, eller vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med den helt rigtige AV-løsning? Så ring til os på tlf. 7217 0150 eller skriv til os på info@best-av.dk.