Case – DB Schenker

AV-løsning til DB Schenkers domicil i Fredericia.

AV-løsning til DB Schenker

DB Schenker tilbyder transport med bil, bane, fly og skib samt alle kombinationer deraf. Virksomheden har afdelinger i hele verden og har filialer to steder i Danmark.

I sommer afsluttede Best-AV et projekt til DB Schenkers domicil i Børup få km vest for Fredericia. Projektet omfattede levering og installation af lyd og billede i form af højttalere, projektorer og lærreder til virksomhedens mødelokale samt kantine.

Lofthøjttalere fra Bose

I virksomhedens store, lyse kantine, der er præget af store vinduespartier, er der leveret højttalere, projektor og lærred.

Valg af løsning inden for højttalere faldt på lofthøjttalere fra Bose. Nærmere betegnet modellen Freespace FS2C, der med sit tidløse, elegante design i hvid farve falder perfekt ind i kantinens lyse udseende og de hvide lofter.

Højttalerne er monteret ind i loftet med mellemrum, der skaber den bedst mulige lyd.

Lærred og projektor til kantinen

Til brug til events og arrangementer i virksomheden er der ligeledes leveret og monteret en projektor og et lærred til kantinen.

Valget af projektor faldt på Panasonic PT-VMZ60EJ, der er en 6.000 ANSI lumens projektor. Her er tale om driftssikker løsning, der er monteret diskret og hensigtsmæssigt i kantinens loft. Med projektorens hvide farve falder den helt naturligt ind i lokalet – og tager ikke unødig opmærksomhed fra kantinens brugere.

Lærredet er et motoriseret lærred i 360 cm bredde. Lærredet er monteret op ad en glasvæg i den ene af kantinens ender og kan med et enkelt tryk på betjeningen køres op og ned. Dermed er der frit udsyn til lærredet for alle i kantinen, hvor end de befinder sig, ligesom lærredet hurtigt og let gemmes af vejen, når det ikke er i brug.

Lærred, lofthøjttalere og projektor til mødelokale

I det ene af virksomhedens mødelokaler var der et ønske om en AV-løsning bestående af lofthøjttalere, projektor og lærred.

Som det er tilfældet med kantinen er der leveret og monteret Freespace FS2C lofthøjttalere fra Bose.

Til mødelokalet er der valgt en Panasonic PT-VZ580EJ, der er en 5.000 ANSI lumens projektor. Projektoren er installeret i loftet over bordet.

Motoriseret lærred

Til mødelokalet er der afslutningsvis leveret og installeret et motoriseret lærred. Lærredet måler 2,65 meter i bredden og er monteret på mødelokalets bagvæg. Hermed er der frit udsyn til lærredet for alle deltagere i mødelokalet, mens lysindfaldet fra lokalets store vinduespartier indvirker mindst muligt på lærredet.