AV-løsning til Borg

AV-løsning til Borg Automotive og det nye domicil i Silkeborg, der omfatter AV-udstyr til møderum, kantine, reception og kontorer.

Omfattende AV-løsning til Borg Automotive

Borg Automotive Group er leverandør af re-fabrikerede reservedele til biler og er netop flyttet til et imponerende nybygget domicil i Silkeborg.

I forbindelse med flytningen til den nye adresse blev Best-AV i foråret 2024 valgt som leverandør på en omfattende AV-løsning. Løsningen omfatter lyd og billede til virksomhedens reception, kantine, kontorlokaler og mange møderum.AV til de større mødelokaler

Borg Automotive råder i det nye domicil over en lang række mødelokaler i variabel størrelse og udformning. Lige fra små en-mands møderum – de såkaldte huddle rooms – til store mødelokaler med plads til over 20 personer.

I de store møderum er der leveret og monteret skærme i størrelsen 65″ til 75″. Disse er suppleret med konferenceudstyr fra Yealink, hvor der blandt andet er monteret en videomødebar og/eller et PTZ-kamera lige under de respektive skærme.

Med udstyret fra Yealink er alle mødelokalerne således fuldt ud optimeret til onlinemøder med noget af markedets absolut bedste udstyr.

Fremragende lyd med Bose og Yealink

Til at supplere skærme og videomødeudstyret er der som en del af den omfattende løsning leveret og monteret loftmikrofoner fra henholdsvis Yealink og Bose.

Herudover er der leveret Yealink bordmikrofoner samt Yealink WPP20, der er en smart lille knap til trådløs deling af indhold.

Valget af Bose og Yealink sikrer en optimal lyd til de enkelte mødelokaler, der som tidligere nævnt varierer i størrelse og form.

Endelig er der uden for de mange mødelokaler leveret og monteret et smart lille Yealink 8″ panel.

Med panelet er det hurtigt og nemt at se, om det pågældende mødelokale er optaget, af hvem det er optaget, og ikke mindst hvor længe lokalet er optaget.

Onlinemødeudstyr til de helt små mødelokaler

Som supplement til de større møderum findes der i domicilet tillige hele 15 små møderum. De små møderum, der måske er lige så kendt som huddle rooms, har plads til en enkelt person og er udstyret med en mødeskærm og en videomødebar.

Nærmere betegnet er der monteret en 43″ tommer LG skærm på væggen lige over et lille bord. Skærmen er suppleret med en smart lille videomødebar fra Yealink, der er monteret lige under skærmen.

Med denne smarte løsning danner de 15 små rum de perfekte rammer for små hurtige møder for blot en enkelt mødedeltager.

Onlinemødeudstyr til de mellemstore møderum

Som en mellemting mellem de helt små møderum til en person og de større mødelokaler til over 20 personer, er der tillige etableret 7 mindre mødelokaler, der hver har plads til fire mødedeltagere.

I hvert af de syv rum er der monteret en 65″ LG skærm, hvorunder der er monteret en Yealink videomødebar.

Til nemt og hurtigt at tilkoble sig systemet er der tillige leveret en smart lille Yealink  WPP30, der med et enkelt klik gør det muligt at dele trådløst indhold med de øvrige mødedeltagere.

Udenfor hvert af de syv mødelokaler er der – ligesom det er tilfældet med de større mødelokaler – monteret et smart lille 8″ Yealink Room panel uden for indgangen til lokalet. Som nævnt ovenfor er det på panelet let og hurtigt at orientere sig omkring eventuelle bookninger af de enkelte mødelokaler.

Let informationsdeling med Smartsign

Indgangen til det nye flotte domicil i Silkeborg udgøres af et elegant og imponerende indgangsparti, der fører til husets reception.

Rummet bærer præg af de store vinduespartier, og til at supplere rummets fantastiske arkitektur på en stilfuld og diskret måde er der leveret og monteret to 65″ LG-skærme.

Til skærmene er der tillige leveret Smartsign licenser.

Smartsign er et smart online software værktøj, der gør det nemt at dele informationer på specifikt udvalgte skærme. Det sker via en PC, hvor man med få klik kan udvælge og styre indholdet på de skærme, som man udvælger sig til at vise indholdet. I dette tilfælde de to skærme i receptionen, hvor der f.eks. kan vises relevant information om parkering, åbningstider, arrangementer i bygningen mm.

Lyd og billede til kantinen

Til virksomhedens kantine, der er beliggende i stueetagen, er der leveret AV-udstyr inden for lyd såvel som billede.

Under loftet er der leveret og monteret et lærred på 288 x 180 cm med indbygningskassette. Til fremvisning på lærredet er der valgt en Panasonic laserprojektor i 7.000 ANSI lumens. På denne måde opnås den helt optimale løsning i forhold til fremvisninger i det relativt lyse rum.

På lydsiden er der installeret to Bose MA12EX højttalere, der suppleres af en Bose DM10 subwoofer samt en Powersoft Mezzo forstærker. Hermed opnås den helt perfekte lyd, hvad enten der er tale om foredrag, præsentationer og andre typer af arrangementer.

Til brug i forbindelse med netop præsentationer og oplæg er der tillige implementeret et Shure headset. Netop Shure er førende på området og kendt for sine driftssikre, elegante og brugervenlige løsninger.

Til at betjene løsningen i kantinen er der leveret og installeret et Biamp 7″ touchpanel, hvor det hurtigt og med ganske få tryk er muligt at betjene løsningen.

Onlinemøde-løsning til kontorerne

Til domicilets 16 kontorer er der leveret og installeret en smart løsning til brug i onlinemøder.

Nærmere betegnet er der tale om en 55 LG-skærm, der er monteret på væggen. Under skærmen er der monteret en Yealink A10 videobar, der er suppleret med en WPP30 for trådløs tilslutning.

På denne måde er der på de 16 kontoret en særdeles brugervenlig løsning, hvor man med få klik kan gøre sig klar til et onlinemøde.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om løsningen til Borg Automotive, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på tlf. 7217 0150 eller send os en e-mail på info@best-av.dk. Alternativt er du naturligvis også meget velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular.