Yealink løsninger: MVC500 - 900

Microsoft Teams Room og Yealink løsninger for mellemstore og store mødelokaler. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Yealink.

Yealink løsninger

Yealink er en ledende producent indenfor videokonferenceløsninger til erhverv og hjemmearbejdsstationer. Blandt de mange Yealink løsninger er særlig deres MVC-serie ideel til mange møderum i og med, at Yealink løsninger kan tilpasses de enkelte lokaler i henhold til det specifikke udstyr, som ønskes.

Yealink MVC500

Yealink MVC500 indebærer et professionelt PTZ-kamera med 5x optisk zoom, som inkluderer “auto-framing” og “speakertracking”. Hertil medfølger en nydelig soundbar med tilhørende mikrofoner. Der kan vælges mellem 2 stk. kablede bordmikrofoner eller omvendt 2

stk. trådløse bordmikrofoner med tilhørende ladestation. Hertil inkluderes en mini-PC og tilhørende 8″ touchpanel, som kan placeres på bordet eller ved siden af væggen. På denne måde etableres et dedikeret Microsoft Teams Rooms, hvori videoudstyret er tilpasset mødelokalets størrelse. Der kan tilkøbes ekstra bordmikrofoner ved ønske.

Yealink MVC800

På samme måde som Yealink MVC500 indeholder MVC800 2 stk. bordmikrofoner, soundbar og touchpanel med tilhørende mini-PC. Forskellen iblandt de to modeller er dog, at kameraet opgraderes til et Yealink UVC80, som er et PTZ-kamera med 12x optisk zoom. Denne løsning er således målrettet større mødelokaler, hvori der er behov for, at kunne zoome længere hen i lokalet. På samme måde kan kameraet “auto-frame” og

“speakertracke”. Det smarte er endvidere, at der kan indstilles op til 8 stk. presets på kameraet, hvilke kan skiftes iblandt på tilhørende 8″ touchpanel. Skift iblandt presets kan være fordelagtigt i møderum, hvor der fx skal zoomes ind på bestemte produkter, som fremvises under et salgsmøde eller lignende. Touchpanelet tilsluttes nemt via et CAT5e kabel til

mini-PC’en som typisk placeres bag skærm eller i et AV-skab. På samme måde tilsluttes bordmikrofoner til kamera via et CAT5e kabel, medens kameraet tilsluttes via HDMI til TV/projektor i mødelokalet.

Yealink MVC900

På samme måde som de to Yealink løsninger, MVC500 og -800, inkluderer Yealink MVC900 touchpanel og tilhørende mini-PC. Denne løsning adskiller sig dog markant fra de andre Yealink løsninger ved, at der inkluderes 2 stk. Yealink UVC80 PTZ-kameraer med 12x optisk zoom. På denne måde etableres et dedikeret Microsoft Teams Rooms for ekstra store møderum med en multi-kamera løsning, som understøtter dynamisk regulering af kamera layout. På denne måde omfavner løsninger større

områder hvori bordopstillingen mv. kan variere fra møde til møde. Den medfølgende Yealink kamera-hub kan benyttes med op til 9 stk. Yealink UVC80 kameraer (som understøtter 1080p/60fps Teams møder), ensbetydende med, at der kan etableres en afsindig kameraløsning for det større møderum. Brugere kan fleksibelt skifte mellem de forskellige kamera layouts, således løsningen skræddersyes det enkelte møde.

MCore kabel management løsningen integrerer datatransmission og strømforsyning via et CAT5e kabel jf. tidligere beskrivelse, hvilket forbinder TV-området og konferencebordet. Således opnås en simpel og intuitiv installation hvor der ikke behøves tage hensyn til kompliceret kabling.

Yealink løsninger med VCM38 loftsmikrofon

Såfremt der til Yealink løsninger ønskes loftsmikrofoner i stedet for bordmikrofoner, kan der ligeledes tilkøbes Yealink VCM38 loftsmikrofoner. Disse kan skæres synkront i nedsænket loft eller omvendt hænge nydeligt via medfølgende beslag. Mikrofonen har 8 stk. indbyggede mikrofoner med 360 graders dækning og “beamforming teknologi” for automatisk lokalisering og optimering af pågældende “speaker”. Der er indbygget højkvalitets ekkokansalering, således uønsket baggrundsstøj elimineres i videomødet. Én Yealink VCM38 dækker helt op til 40 m2, ensbetydende med, at man får en driftssikker og effektiv mikrofonløsning, hvori alle mødedeltagere høres højt og tydeligt.