Vaddio ConferenceSHOT - løsningen til de mindre møderum

ConferenceSHOT er en spændende produktnyhed fra Vaddio, der især henvender sig til de mindre møderum. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Vaddio ConferenceSHOT.

ConferenceSHOT – perfekt kamera til mindre møderum

Vaddio ConferenceSHOT ePTZ USB kamera har 129° field of view, som gør det perfekt til mindre mødelokaler, hvor du vil være sikker på at få alle deltagere med i billedet.

Kameraet har en USB 3.0 Type C, HDMI and audio I/O for en nem integration med et allerede eksisterende lydsystem. De indbyggede mikrofoner fungerer optimalt, hvis du installerer kameraet på et mobil rullestativ eller som en fast installation i et huddle rum eller et lille mødelokale.

Kameraet kan endvidere justeres, så du altid vil få den bedste vinkel til at lave auto framing.

Nem opsætning

Når du skal sætte kameraet op, så vælg en af de tre indstillinger, som passer bedst til dit møde, og hvordan du ønsker kamera auto-framing skal virke.

1) Conservative Conference 
Til når du har et lokale, hvor du ikke ønsker at kameraet skal justere framing alt for hurtig. Dette kan f.eks. skyldes, at der i lokalet er en glasvæg eller vinduer, hvor der er personer, som går forbi. 

2) Responsive Conference
Er perfekt, hvis hele mødelokalet skal bruges. Også perfekt hvis der skal benyttes interaktive whiteboards, som gør, at det er nødigt, at kameraet reagerer hurtigt for at få det hele med.

3) Default Conference

Til helt almindelige møder, hvor der ikke kræves mange komplicerede indstillinger.

Da Vaddio ikke skal bruge USB driver, virker det derfor altid uanset hvilket program, du ønsker at bruge til dit møde.

Vil du vide med om Vaddio ConferenceSHOT?

Udfyld nedenstående kontaktformular eller kontakt os på tlf. 72 17 01 50 eller på info@best-av.dk, hvis du ønsker at købe eller høre mere om Vaddio ConferenceSHOT.