Shure MXA-serien

Højkvalitets mikrofoner til bestyrelseslokalet. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Shure.

Shure MXA-serien

Lyd er en fundamental forudsætning for succesfulde møder. Dårlig forståelighed pga. utilstrækkeligt udstyr kompromitterer den dynamiske vidensdeling, som er hele essensen ved onlinemøder i første omgang. Shures mikrofonserie er udarbejdet med henblik på forøget produktivitet, kreativitet og forbindelse mellem mødedeltagerne uden, at mødedeltager behøver bekymre sig, om man kommer ordentligt igennem hos de eksterne mødedeltagere. Hertil har Shure vægtet det æstetiske perspektiv højt ved udarbejdelsen af MXA-serien således, at arkitekter, designere mv. ikke behøver vælge mellem lydkvalitet og æstetik. 

Videokonference er i stigende grad blevet et integreret værktøj for erhvervskommunikation. Dog er det til en vis grad nemt at glemme, at majoriteten af indhold som deles under videomøder, faktisk udelukkende understøttes af lyden – og ikke video. Hvis kameraet fejler under et videomøde, så kan mødet stadigvæk fortsætte forholdsvis uhindret – det samme kan desværre ikke konstateres, hvis lyden fejler. Siden introduktionen i 2016, er Shures “Microflex AdvanceTM Networked Array Microphones” blevet et markedsledende produkt i understøttelsen af B2B onlinemøder, da de kan synkroniseres harmonisk ind i mødelokalets indretning uden, at der foretages kompromis med lokalets arkitektoniske udtryk.

Fordelene ved Shure MXA-serien

Systemintegrator

Det komplette økosystem fra Shure – lige fra mikrofoner til DSP eller højtalere – implementeres ensartet via samme konfigurationssoftware, hvilket gør, at jeres team kan istandsætte leverance af effektive AV-løsninger hurtigere og nemmere.

Arkitekt / designer

Det komplette økosystem fra Shure – lige fra mikrofoner til DSP eller højtalere – implementeres ensartet via samme konfigurationssoftware, hvilket gør, at jeres team kan istandsætte leverance af effektive AV-løsninger hurtigere og nemmere.

C-level executives

Arbejdsteams er mere effektive og producerer bedre resultater, når kommunikationen heriblandt foregår naturligt og ubesværet. Shure MXA-serien gør dårlig lyd til fortid, og åbner muligheden for forøget fokus og effektivitet.

CFO / økonomidirektør

Shure Microflex Advance er en omkostningseffektiv lydløsning, som kan implementeres i en lang række applikationer, hvilket eliminerer behovet for særskilt indkøb af lyd- og billedudstyr. En fremtidssikret investering, der er anerkendt af industriledende aktører.

Brugere

Microflex Advance øger effektivitet og kreativitet ved at brugerne kan fokusere på deres arbejde i stedet for teknikken. Kommunikationen øges ved, at alle kan blive hørt og forstået tydeligt, medens uønsket baggrundsstøj fjernes via indbygget ekkokansalering.

IT-manager /-administrator

Microflex Advance kan integreres i jeres eksisterende IT-infrastruktur uden at påvirke hastighed eller performance. Skalerbart  med centraliseret kontrol via SystemOn Audio Asset Management software, gøres AV/IT-support mere effektivt og mindre tidskrævende.

Shure MXA910

Shure MXA910 er en firkantet loftsmikrofon, som måler 60×60 cm., hvilket gør den oplagt at installere direkte i loftet som erstatning for nedsænket loftsplade. MXA910 leverer fuld rumdækning og er ideel til større møde- og bestyrelseslokaler. Der kan konfigureres op til 8 stk. retningsbestemte “microphone lobes” i tre dimensioner. Via patenteret “Autofocus” teknologi fine-tunes hvert “lobe”kontinuerligt i realtid for, at opnå 

konsistent lyd såfremt mødedeltager skifter siddeplads eller lignende. MXA910 leveres med indbygget IntelliMix, som er en kraftfuld DSP algoritme med patenteret akustisk ekkokansalering, for at kunne filtreres uønsket baggrundsstøj.

Flere MXA910’er kan forbindes og synkroniseres i større lokaler med tilslutning af Shures IntelliMix P300 DSP mixer. På denne måde etableres en simpel, kraftfuld og omkostningseffektiv løsning med mulighed for at udbygge systemet over tid. De 8 stk. indbyggede “microphone lobes” kan ligeledes tilsluttes et professionelt PTZ-kamera, for på denne måde, at kunne etablere “speakertracking” funktionalitet, hvorfra kameraet automatisk zoomer ind på den specifikke person, som taler i lokalet. Mulighederne er mange. MXA910 kan installeres på forskellige måder afhængig af pågældende lokale. Den er tilgængelig i farverne hvid, aluminiumssort eller skræddersyet tilpasning ved ønske.

Shure MXA710

Shure MXA710 er en rektangulær retnings-bestemt mikrofon, som fås i hhv. 60 og 120 cm. længde. På samme måde som MXA910 kan konfigureres hhv. 4 eller 8 stk. “microphone lobes” for optimal lyddækning i lokalet. Ligeledes kommer mikrofonerne med indbygget Shure IntelliMix DSP for ekkokansalering. MXA710 er fordelagtig i

det (mellem)store mødelokale, og kan fx installeres under skærmen; integreres i loftet/bordet eller omvendt hænge fra nedsænket wire i loftet.

Shure MXA310

Shure MXA310 er en bordmikrofon, som ligeledes kommer med integreret Designer System konfigurationsoftware, hvori dækningsmønstret kan specificeres for hver “microphone lobe” via en lang række konfigurationer såsom omnidirectional, bi-directional, supercardioid mv. 

En integreret automix-udgang, med justerbar EQ, hjælper med at forbedre klarheden, samtidig 

med, at støjniveauet reduceres med henblik på forbedret lydkvalitet og forståelighed. I MXA310 medfølger en touch-sensitiv mute-knap med div. funktioner, således mødedeltagerne nemt og enkelt kan konfigurere lydniveauet. Rundt om hver MXA3190 er en konfigurerbar LED lysring, som kan vise 17 forskellige farver, vise mute-status samt meget mere.