Sennheiser Team Connect Ceiling 2

Effektive og dynamiske loftmikrofoner til mødelokalet. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Sennheiser.

Loftmikrofoner fra Sennhesier Team Connect Ceiling 2

Sennheiser Team Connect Ceiling 2 er kraftfulde loftmikrofoner, som med patenteret, beamforming teknologi, er et markedsledende produkt indenfor lydløsninger og loftmikrofoner. Sennhesier har udviklet en konfigurerbar algoritme, ved navn TruVoicelift, som er integreret i Team Connect Ceiling 2 loftmikrofoner. TruVoicelift medfører, at Team Connect Ceiling 2 kan udøve fleksible og avancerede zoneinddelinger samt klart og tydeligt at skelne imellem disse.  

Disse loftmikrofoner og deres avancerede konfigurationsmuligheder medfører, at bestemte områder af et møderum kan indstilles som “primær zone”. Dermed vil enhver, som taler i dette område blive prioriteret af disse loftmikrofoner i modsætning til personer, som står udenfor denne zone. Der kan indreguleres fem stk. zoner, som gør det markant nemmere at definere bagvedliggende støj, som ønskes filtreres fra i opkaldet.

Indbygning i loftet eller i wires

Team Connect Ceiling 2 kan indbygges direkte i loftet, eller omvendt hænge ned i wires eller nedsænkede beslag. Disse loftmikrofoner kan ligeledes forbindes via analoge eller digitale Dante-audio outputs til ethvert konference system. På denne måde kan løsningen med de installerede loftmikrofoner implementeres i eksisterende AV-løsninger, hvis der fx “kun” er behov for optimeret lyd og ikke billede.

Nem installation

Disse loftmikrofoner installeres nemt via PoE, mens en Open Media Control-protokol (API) muliggør individuelle justeringer. Team Connect Ceiling 2 er ideel i (mellem) store mødelokaler (ca. 50 – 60 m2) med plads til 14-16 mødedeltagere. De integrerede retningsbestemte loftmikrofoner er specifikt designet med henblik på installation i loftet, og kan således nydeligt integreres i ethvert miljø, mens talelyden bliver transmitteret sublimt uafhængig af siddepladsen rundt om bordet.

Med sine 28 kondensatorkapsler, der er intelligent forbundet via en DSP-matrix, dækker Team Connect Ceiling 2 hele rummet. Signalbehandlingen finder sted i selve mikrofonen. Afhængig af signalniveauet genkender de installerede  loftmikrofoner nøjagtigt, hvor højttaleren er placeret i rummet og “fokuserer” på det tilsvarende område i form af en mikrofonstråle. Andre områder svækkes i overensstemmelse hermed. Mikrofonen tilbyder dynamisk “beamforming”.

Illustration af Sennhesier Team Connect Ceiling 2, som automatisk fokuserer på den aktive taler i lokalet.

Når der installeres Sennhesier udstyr, kan Sennhesier Control cockpit benyttes som central software til nem håndtering, kontrol og vedligeholdelse af hele systemet. Det er et brugervenligt softwaresystem, som til enhver tid giver overblik over alle enheder forbundet på netværket. På denne måde kan man få vist statusinformationer på de forskellige enheder, samt indstille én eller flere af disse nemt og intuitivt. Dashboardet åbner mulighed for fjernkontrol og regulering af fx Team Connect Ceiling 2, meddelelsestjenester og meget mere.

Hør mere om loftmikrofoner fra Sennhesier Team Connect Ceiling 2

Ønsker du at høre mere om de spændende loftmikrofoner fra Sennheiser Team Connect Ceiling 2? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 7217 0150, send os en e-mail på info@best-av.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan naturligvis også tage et kig i nedenstående brochure. Her har du mulighed for at læse mere om loftmikrofoner fra Sennheiser.