Igangværende AV projekter

Læs mere omkring nogle af vores igangværende AV projekter. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om vores igangværende projekter.

Illustration: KLP Ejendomme A/S

KLP Ejendomme A/S - Kay Fiskers Plads

KLP Ejendomme er et af de største ejendomsselskaber i Norden, og har attraktive ejendomme i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. På Kay Fiskers Plads i Ørestad er det største guld-certificerede DGNB-projekt i Danmark ved at blive udviklet med KLP Ejendomme som bygherre.

Det enorme og ambitiøse projekt, til en værdi af omtrent 1,25 mia. DKK, indbefatter ca. 50.000 m2 kontorareal med tilhørende 15.000 m2 parkeringskælder. Den enorme kontorejendom indbefatter adskillige faciliteter, som lejerne kan benytte sig af.

I denne henseende har der været behov for professionel rådgivning omkring implementeringen af moderne og brugervenlige AV-løsninger til alle bygningens relevante faciliteter såsom mødelokaler, fællesområder, auditorier og meget mere. Best-AV har varetaget rådgivning herom, og skal ligeledes levere, installere og servicere de komplette AV-løsninger til projektet, som forventes færdiggjort i starten af 2022.

Danotherm - møderumsløsninger

Med rødder tilbage til 1919 er Danotherm Electric A/S kendt verden over for sit produktion af højkvalitets strømmodstande til elektronik-, vindkraft- og telekommunikationsindustrien.

Virksomheden er en del af den svenske NIBE Group.

Billede: Danotherm

I forbindelse med virksomheds flytning til nyt domicil i Taastrup er Best-AV hyret som leverandør og samarbejdspartner på en omfattende løsning til virksomhedens mødelokaler. En løsning, der blandt andet omfatter skærme, videobarer og betjeningspaneler.

Projektet forventes færdiggjort i løbet af første kvartal af 2022.

Illustration: Fredensborg Kommune

AV til Gymnastikkens Hus

Gymnastikkens Hus er et byggeprojekt ved  Holmegårdshallen i Kokkedal.

 

Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen A/S, og det er BASE Erhverv A/S, som skal bygge Gymnastikkens Hus.

Gymnastikkens Hus på ca. 1.700 m2 indrettes med trampoliner, springgrave og andet gymnastikudstyr. Som supplement til byggeriet renoveres og indrettes Holmegårdshallen som en del af Gymnastikkens Hus med gymnastik- og rytmesal, opvarmningsfaciliteter, toiletter og et venteareal til forældre og andre gæster. Den første del af Gymnastikkens Hus – den nye hal – ventes klar til brug i november 2021.

 

Den anden del – renoveringen af Holmegårdshallen – ventes afsluttet i løbet af foråret 2022, hvorved det samlede projekt Gymnastikkens Hus kan indvies i foråret 2022. I forlængelse af byggeriet er Best-AV samarbejdspartner på AV-løsningen. AV-projektet omfatter blandt andet en fælles matrix løsning til husets teknikrum samt en omfattende løsning med forstærkere og højttalere til de fem haller og opvarmningsområdet.

AV-løsning til cBrain

cBrain er en ingeniørvirksomhed, der siden 2002 har udviklet og markedsført software, som understøtter digitalisering af sagsgange, forretnings- og vidensprocesser. 


Virksomheden er i øjeblikket beliggende på Dampfærgevej på Østerbro.

Illustration: cBrain

I forbindelse med flytning til nyt domicil med tilhørende modernisering af AV-udstyret er Best-AV hyret som leverandør og samarbejdspartner på en omfattende AV-løsning til virksomhedens møderum, aula og kantine. En løsning, der blandt andet omfatter skærme, videobarer, loftmikrofoner, lærred og betjeningspaneler.
Projektet forventes færdiggjort i foråret 2022.

Illustration: Liewood

Liewood A/S er en danskejet virksomhed, som designer og producerer accessories og interiør i nordisk stil til små børn. Virksomheden er beliggende på Blegdamsvej i København.

I forbindelse med en gennemgribende installation af AV-udstyr, er Best-AV hyret som samarbejdspartner, leverandør og installatør. Projektet omfatter blandt andet skærme og videobarer til virksomhedens mødelokaler samt en totalløsning i form af blandt andet projektor og lærred samt forstærkere og højttalere til eventområdet.

Projektet forventes afsluttet i løbet af første kvartal 2022.

Henning Mortensen a/s er håndværker og teknikentreprenør med vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler under samme tag.

I forbindelse med etableringen af et nyt domicil i Silkeborg er Best-AV hyret ind som leverandør og installatør på en omfattende AV-løsningen med både billede og lyd.

Illustration: Henning Mortensen a/s

Løsningen omfatter blandt andet skærme, videobarer og touchpaneler til virksomhedens fem mødelokaler samt projektor, lærred, mikrofoner og højttalere til virksomhedens kantine.


Projektet forventes afsluttet i april 2022.